top of page

Seier i Supercupen


Milan hevet i ettermiddag det første trofeet på flere år da Juventus kom til kort på Jassim Bin Hamad Stadium i Qatar.

Milan-Juventus 1-1 (4-3 etter straffer)

18´ 0-1 Chiellini 38´ 1-1 Bonaventura

Regjerende dobbeltmester Juventus var store favoritter foran oppgjøret i Supercoppa Italia, men kom til kort da det hele til slutt ble avgjort fra ellevemetersmerket. 18 minutter ut i kampen gjorde Giorgi Chiellini 1-0 fra kort hold, men til tross for det både spill- og sjansemessige overtaket fikk ikke Juventus flere mål innledningsvis. Utover i omgangen kom Milan med mer i kampen og etter 38 minutter kom utligningen. Suso slo inn fra sin høyrekant og inne i feltet styrte Bonaventura ballen bort i det lengste hjørnet.

Til tross for flere store muligheter til begge lag stod det 1-1 både til pause og full tid, og det var dermed duket for ekstraomganger. Heller ikke der maktet noen av lagene å score, og det hele ble avgjort på straffer. Lapadula misset på lagets første, men det samme gjorde både Mandzukic og Dybala for Juventus. Mario Pasalic fikk æren av å sette inn den femte og avgjørende straffen for Milan som vant sin første trofe på fem år. I 2011 vant de også Supercoppa Italia, den gang mot byrival Inter. Den gang fikk laget innpass som regjerende mestre i Serie A, mens det i år var fordi de tapte cupfinalen i mai mot Juventus som tok the double.

NB! Fordi ingen i redaksjonen hadde anledning til å følge kampen live kommer det ikke et kampsammendrag og spillervurderinger i denne omgang. Vi benytter istedet anledningen til å ønske alle Milanistas en riktig god jul og ønsker oss et suksessfullt 2017 med flere pokaler for Montellas mannskap!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page