top of page

Sassuolo jakter Milan-duo


Sassuolo skal være interessert i to av Milans lovende unggutter.

Laget som havnet foran Milan i årets Serie A er på jakt etter forsterkninger foran neste sesong og har vist interesse for backen Davide Calabria og den utleide playmakeren Suso.

Davide Calabria, som fikk flere sjanser både i starten og slutten av årets sesong, er kun 18 år gammel og er en av landets mest lovende forsvarsspillere. Han har representert Italia på alle aldersbestemte landslag til og med U21 hvor han har fått flere kamper denne sesongen.

Milan skal i følge Tuttomarcatoweb se på backen som en viktig del av klubbens fremtid, men er ikke fremmed for å låne ut Calabria for at han skal tilegne seg viktig førstelagserfaring mens Ignazio Abate fortsatt er førstevalget på Milanello.

Spanske Suso fikk kun et innhopp under Mihajlovic før han ble sendt på lån til Genoa midtveis i sesongen som nettopp er avsluttet, men der fant 22-åringen seg til rette og leverte 6 scoringer og 2 målgivende pasninger på 19 seriekamper.

Det er uvisst hva Milan ønsker å gjøre med Suso. Genoa har tidligere ytret ønske om å låne spilleren også neste sesong, men han nærmer seg 23 år og om han ikke skal satses på i Milan kan tiden være inne for å selge ham bort. Suso kom fra Liverpool i januar 2015, men har kun vært på banen i 6 seriekamper for Milan.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page