top of page

Sanches: «Milan er interessant»


Det portugisiske talentet tar bladet fra munnen og snakker om interessen fra Milan. 

Renato Sanches dro til Bayern i fjor sommer, og de tyske mesterne la € 35 millioner på bordet for tenåringen. Den summen kan stige til € 80 millioner om alle klausulene og bonusene blir aktivert.

Midtbanespilleren fikk ikke mye tillit under Carlo Ancelotti forrige sesong.

«Personlig er jeg selvfølgelig ikke fornøyd med mitt første år i Munchen,» fortalte Sanches til SportBild.

«Jeg vil naturligvis spille mer. Nå er jeg med på Kina-turen med Bayern, men så fort vi kommer hjem vil vi sette oss ned og finne en løsning sammen. Jeg er ung og både ønsker og har behov for mer spilletid.»

Milan har de siste ukene blitt hyppig linket til Europamesteren fra 2016, og Sanches hører gjerne på hva italienerne har å si.

«Jeg tror sjansen for mer spilletid er større i Milan enn i Bayern. De er et veldig interessant alternativ. Hvis muligheten byr seg og klubbene blir enige, vil jeg gjerne diskutere en overgang med dem.»

De siste dagene har både Karl-Heinz Rummenigge og Uli Hoeness, begge sentrale ledere i Bayern, uttalt at Renato kan forlate klubben i sommer. I følge Sky Sport Italia har partene ulike preferanser i forhold til hva slags overgang de ønsker seg.

Milan ser for seg en låneavtale med en opsjon for kjøp, mens Bayern vil ha inn en klausul om et tvunget kjøp om de skal slippe Sanches på lån. Rummenigge har tidligere uttalt at «de takker ja til € 48 millioner», mens Milans siste bud i følge portugisiske medier var et lån over to år verdt € 7 millioner med en kjøpsopsjon på € 40 millioner.

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page