top of page

Rykteoppdatering 29.07


Med Leonardo på plass virker det som det endelig er litt fremgang i aktiviteten til Milan på overgangsmarkedet.

Sagaen der Milan forhandler med Juventus om Bonucci, Caldara og Higuain forsetter videre, der det virker som om sistnevnte behandles som en separat overgang per dags dato. Ifølge blant annet Sky og Alfredo Pedulla skal det være enighet om et €15m-lån for den argentinske målscoreren. Gazzetta dello Sport melder videre at avtalen vil inneholde en obligasjon på at Rossoneri må kjøpe Gonzalo Higuain neste sommer for en sum rundt €35m. Det største hinderet for en overgang for 30-åringen virker nå å være lønnen hans, siden han liker seg i Torino der han tjener €7.5m i året, en sum Milan er skeptiske til å utlikne. I løpet av de nærmeste dagene skal likevel broren og agenten til Gonzalo Higuain, Nicolas Higuain, befinne seg i Italia for å snakke både med Juventus og Leonardo. Uavhengig av de ulike økonomiske detaljene virker det altså mer og mer sannsynlig at mannen med flest mål i en Serie A-sesong nærmer seg en overgang til den røde og sorte delen av Milan, til tross for at Chelsea fortsatt skal være interessert.

Med tanke på Leonardo Bonucci og Mattia Caldara melder Sky at grunnlaget for en byttehandel mellom klubbene er lagt. Likevel verdsetter begge klubber spilleren sin noe høyere enn motparten og ønsker dermed at det inkluderes noen ekstra euro i overgangen. Dette fører til at det går noe tregt fremover med forhandlingene, noe Chelsea nå ønsker å kapitalisere på. Mattia Caldara linkes nemlig ganske sterkt til London-klubben, og ifølge Corriere della Sera har de lagt inn et bud på €40m. Dette kommer mest sannsynlig Juventus til å avslå siden de ønsker nærmere €50m for den talentfulle midtstopperen, men uansett har dette satt et ekstra press på at Rossoneri skal nærme seg Bianconeri sine krav og få avtalen i boks før det er for sent.

I tillegg til disse to Juventus-spillerne nærmer Milan seg også en midtbanespiller fra Red Bull Salzburg i Diadie Samasseku. 22-åringen var en av de viktigste brikkene til den østeriske klubben i deres lange løp i Europa League forrige sesong der de kom til semifinalen etter å ha slått ut bl.a. Lazio. Gennaro Gattuso har etterlyst en ny spiller med de samme styrkene som Franck Kessie, og midtbanespilleren fra Mali oppfyller disse kriteriene rimelig bra. Det at Diadie Samasseku kun har igjen 1 år av kontrakten med Red Bull Salzburg gjør at Rossoneri, ifølge RMC Sport, også har mulighet til å signere spilleren til en lav pris (kan anta at denne er noe lavere enn verdien på €18m hos Transfermarkt) noe som gjør at den potensielle overgangen oppfyller de fleste kriterier.

I følge Fanatik (en av de største sportsavisene i Tyrkia) er Galatasaray og Milan enige om et lån for Andre Silva. Dette skal videre bare være et enkelt lån for en sesong uten noen obligasjon/opsjon på kjøp ved lånets utgang. Med kun 2 mål i serien som tredjevalg på topp den forrige sesongen, vil nok motivet til Milan med denne avtalen ligge i at portugiseren skal finne tilbake til seg selv igjen gjennom mer spilletid i Tyrkia. Likevel er det usikkert om Andre Silva og/eller Jorge Mendes ønsker å gjennomføre dette lånet.

Ellers har Cagliari sin sportsdirektør, Marcello Carli, uttalt at han er interessert i å hente Gustavo Gomez til Sardinia, men at han samtidig er pessimistisk med tanke på rekruttering av Manuel Locatelli (da han ikke tror at Milan vil selge han).

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page