top of page

Rummenigge: » Takker ja til € 48 millioner»


Bayern Munchen tviler på at Milan er klare til å møte deres krav for å selge Renato Sanches.

Den unge portugiseren har de siste ukene blitt linket til Milan og klubbene har diskutert en potensiell overgang. Administrerende direktør i den tyske storklubben, Karl-Heinz Rummenigge, tror ikke 19-åringen vil få spesielt mye spilletid og er klar til å forhandle videre om et utlån.

«Han kommer ikke til å få nok spilletid her i Bayern, og derfor er vi villige til å diskutere et utlån. Det er også mulig at vi går lengre enn det også,» fortalte Rummenigge til Tuttomercatoweb.

«Jeg er ikke manageren, men jeg tror Renato trenger førstelagsfotball. Jeg kan bekrefte Milan sin interesse, men vi hadde ikke noe progresjon i samtalene forrige uke.»

Direktøren slår fast at Bayern ikke lar sine spillere gå på billigsalg.

«Hvis en klubb er interessert i en av våre spillere må de være klare til å legge et meget solid tilbud på bordet, og jeg tror ikke Milan er villige til å gjøre det i denne omgang.»

Den tidligere storspilleren har allerede summen for unggutten klar.

«Vi hadde nok ikke sagt nei om det tikket inn et bud på € 48 millioner.»

Tyskerne hentet Renato Sanches fra Benfica før fjorårets EM og la den gangen € 35 millioner på bordet, i tillegg til diverse bonuser og klausuler. Den totale overgangssummen kan komme opp i hele € 80 millioner.

Milans tilbud skal i følge portugisiske medier ha tilbudt en toåring låneavtale der de betaler € 7 millioner for lånet, og en opsjon på å kjøpe spilleren for € 40 millioner.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page