top of page

Romano: Ralf Ragnick er klar som Milan-trener fra sommeren avDet har i lang tid blitt spekulert i at Ralf Ragnick skal overta som Milan-trener foran kommende sesong, og nå hevder Fabrizio Romano at en avtale er på plass.

Den anerkjente sportsjournalisten Fabrizio Romano er blant de som har best kontroll på hva som skjer i italiensk fotball, og er ofte først ute med nyheter. Dette ser også ut til å være faktum når han i dag rapporterte at Ralf Ragnick er enig med Milan om en 3-årsavtale og at han vil ta over laget etter sesongen. 62-åringen har tidligere vært trener i blant annet Schalke, Hoffenheim og RB Leipzig, og har også vært sportsdirektør i klubber, samt for Red Bull-konsernet. Ifølge Romano vil også Ragnick få ansvar i den sportslige driften av klubben, enten med ansvar som sportsdirektør eller teknisk direktør. Det er usikkert hvordan dette vil påvirke Paolo Maldinis rolle i klubben.

Ralf Ragnick er kjent for en spillestil med høyt press og fokus på offensiv fotball. Han har også et rykte på seg for å være svært god til å utvikle talenter, samt at han gjennom sine ulike roller i fotball skal ha god oversikt over hva som er tilgjengelig på overgangsmarkedet. Ulike kilder har rapportert om hans involvering i Milans aktuelle overganger de siste månedene og alle aktuelle overganger skal angivelig ha blitt sjekket med Ragnick før man har kontaktet dem.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page