top of page

Romagnoli: «Hvis det er mulig velger jeg drakt nummer 13.»


Etter mye spekulasjon og blest vil Alessio Romagnoli om kort tid bli presentert som Milan-spiller. Midtstopperen ankom flyplassen Linate i 11-tiden i dag morges hvor han svarte på spørsmål fra fremmøtte journalister før ferden fortsatte mot La Madonnina klinikken og de medisinske testene.

Gapet mellom tilbud og etterspørsel var lenge for stort til at begge klubber anså seg som fornøyde og avtalen kunne sluttføres.  For et par dager siden møttes Romas Sabatini og Galliani for å bli enige om overgangen som ikke var til å unngå. Sky rapporter i dag om en overgangssum på €25 mil. spredt over fem år med en klausul som vil gi Roma mellom 15 og 30% av Milans fortjeneste ved et eventuelt salg. Romagnoli ryktes å få en femårs kontrakt med €1,5 mil. i året pluss bonuser.

Midtstopperen hadde følgende å si da han landet på Linate:

«Det hele er veldig spennende, jeg er nå en del av den største og mest suksessfulle klubben i verden. Nå er det opp til meg å gjøre det bra. Jeg vet ikke om jeg vil velge nummer 46, hvis det er mulig velger jeg drakt nummer 13. Jeg er overveldet av sammenligningene med en så stor spiller som Nesta, men for å bli like god som han må jeg legge ned mye arbeid. Mihajlovic fortalte meg at hvis han fikk mulighet ville han ta meg med hit. Jeg vil gi laget en hjelpende hånd ved å yte mitt beste og gi alt jeg har. Jeg hadde et godt forhold til Garcia (Roma’s trener), og han fortalte at han ville beholde meg i klubben, men av forskjellige årsaker valgte klubben å selge meg. Jeg hadde et ønske om Milan. 

Alessio Romagnoli har fullført de medisinske testene og skal nå være på vei til Casa Milan og senere Milanello der han vil treffe nye lagkamerater og delta på sin første Milan-trening.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page