top of page

Roma jakter erstatter for Salah


Spanjolen kan forsvinne fra Milanello i løpet av sommeren.

Til tross for at Suso ved flere anledninger har gått ut og sagt at han ikke har planer om å forlate Milan, senest i forbindelse med at han har byttet agent, stopper ikke ryktene å svirre rundt den høyt verdsatte spanjolen.

Den siste klubben som er koblet til 23-åringen er Roma, som tidligere i sommer solgt Mohamed Salah til Premier League og Liverpool. De har i lengre stund jaktet Riyad Mahrez, men etter at Leicester har avslått de to siste budene fra den evige stad har deres sportsdirektør Monchi slått fast at de ser seg om etter andre alternativer.

I følge Corriere dello Sport har hans øyne falt ned på den lekne spanjolen som kanskje ikke har en like sikker plass i Montellas startoppstilling som forrige sesong. Med både Çalhanoglu og Borini som nyankomne spillere i tillegg til hjemvendte Niang, er konkurransen knallhard.

I tillegg har Milan fortsatt ikke innledet samtaler om en fornyelse av kontrakten som utløper i 2019, og dersom Roma kan friste med en fast plass på høyre flanke hevder avisen at Suso vil vurdere sine alternativer.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page