top of page

Roma jakter De Sciglio


Interessentene maner opp til kamp om Milans anvendelige back denne sommeren.

Det har lenge vært kjent at Mattia De Sciglio er ønsket av Juventus, men så langt har ikke klubbene kommet til enighet. Milan ønsker seg mellom € 15 og € 20 millioner for 24-åringen, mens Juventus så langt ikke har vært villige til å gi mer enn € 10 millioner. Seriemesterne fra Torino synes det er mer enn nok for en spiller som kun har et år igjen av kontrakten og som kan signeres gratis i januar.

Nå melder Radiogoal24 at Roma har meldt seg på i kampen om De Sciglio sin signatur, og de går så langt som å hevde at spilleren allerede er enig med Giallorossi om sine personlige betingelser. Roma er i beitet for sidebacker etter at både Emerson Palmieri og Luca Pellegrini er ute i lengre tid med kneskader.

I følge calciomercato.it for de italienske klubbene konkurranse fra både England og Tyskland, for Liverpool og Bayern Munchen vurderer også å gjøre et fremstøt på italieneren med 31 kamper for Azzurri.

Mattia De Sciglio er født og oppvokst i Milano og gikk gradene i klubbens ungdomsakademi. Backen fikk sin debut i Champions League i 2011, og siden den gang har det blitt 133 offisielle kamper for Rossoneri. Med mindre partene blir enige om en kontraktsforlengelse ser det ikke ut til å bli flere kamper i denne omgang.

Mattia De Sciglio er for øvrig på sesongoppkjøring i Kina sammen med resten av troppen og forbereder seg til den kommende sesongen. I løpet av oppholdet i Asia skal Milan møte de tyske gigantene Borussia Dortmund og Bayern Munchen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page