top of page

Rodriguez: «Italiensk fotball er vanskelig»


Ricardo Rodriguez mener defensivt sterke motstandere er årsaken til få scoringer.

Sveitseren var en av mange nykommere i sommer og kjenner allerede på den tøffe hverdagen i Serie A.

«Jeg har ikke vært her lenge, men jeg kan fortelle dere at italiensk fotball er utfordrende,» forklarte backen til Forza Milan.

«Lagene er veldig kompakte og godt organiserte, noe som gjør det vanskelig å score mål. I Tyskland er det mer åpnet.»

Selv om Rodriguez har fått merke overgangen til Serie A, er han vant til å trene hardere enn hva Milan gjør under Vincenzo Montella.

«Treningene var faktisk tøffere i Tyskland, spesielt i starten. Det henger nok sammen med at da jeg forlot Sveits til fordel for Tyskland hadde jeg en svært tøff trener i Felix Magath. Det er nok de hardeste treningene jeg har hatt så langt i min karriere.»

Det er flaks for 25-åringen at han er vant til et hardkjør, for så langt har han spilt 90 minutter i samtlige seriekamper for Milan.

«Man kan risikere skader ved å spille for mye, men jeg føler meg fin. Det ville vært umulig å få mer spilletid enn hva som er tilfelle for meg.»

Selv om Milan for øyeblikket ligger dårlig an med tanke på Champions League neste høst, mangler det ikke på ambisjoner.

«Min drøm er å vinne Champions League. Jeg tenker noen ganger på hvor fint det ville være å ha det trofeet i mine hender. Jeg drømmer også om å vinne VM med Sveits. Det er vanskelig for oss, men man skal aldri si aldri. «

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page