top of page

Ricardo Rodriguez klar for medisinsk test neste uke


Det har lenge vært klart at Milan har vært interessert i Ricardo Rodriguez og nå ser det ut til at spilleren nærmer seg en overgang.

Wolfsburgs 24 år gamle venstreback har i flere sesonger vært en ettertraktet mann, men har blitt værende i Wolfsburg. Med nærmere 200 kamper på de seks sesongene han har vært der har han vært blant nøkkelspillerne hos klubben som vant den tyske cupen for to år siden. Nå er han klar for nye oppgaver, og det har lenge vært klart at Milan ser ut til å bli hans nye klubb. Rodriguez skal være enig med Milan om en kontrakt, og klubbene skal også være svært nær enighet om en overgangssum. Sveitseren har en utkjøpsklausul på 22,5 millioner euro, men den foreløpige avtalen ligger på 15 millioner € +3 i potensielle bonuser. Milan skal ønske å forhandle denne summen noe lavere, og det meste tyder på at klubbene blir enige i løpet av kort tid.

Gianluca Di Marzio, den anerkjente italienske fotballjournalisten, rapporterer at Rodriguez skal på medisinsk test i løpet av kommende uke. I etterkant vil han bli presentert som Milans tredje signering i forkant av sommerens overgangsvindu. Rodriguez har forøvrig 43 landskamper for det sveitsiske landslaget og er kjent for å ha en svært presis venstrefot. Han har bidratt med både mål og assist for Wolfsburg de siste sesongene, og leverte hele fjorten målpoeng tilbake i 2013/14.  Foregående sesong spilte han mest stopper i Wolfsburg, men det meste tyder på at han er tiltenkt rollen som venstreback om han hentes til Milan.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page