top of page

Returdato for Conti ikke sattAndrea Conti har vært ute med korsbåndsskade siden september. Han rapporteres å være på bedringens vei, men det er fortsatt ikke bestemt noen dato for hans retur i følge klubblege Stefano Mazzoni. 

Mange supportere hadde stor tro på Conti rundt sesongstart. Han hadde en glimrende sesong i Atalanta, og leverte bra de første kampene. Høyreback er en posisjon Milan har slitt med de siste sesongene, en stadig eldre Abate og en uferdig Davide Calabria har frustrert mange. Kjøpet av Conti ble derfor møtt med stor glede av mange som følger de rødsvarte. Med hans sterke offensive bidrag og løpskraft ble den lovende italieneren sett på som kjærkomment tilskudd til det nye laget som skulle bygges. Det var derfor mange supportere som fikk seg en skikkelig negativ overraskelse da det ble rapportert at Conti hadde pådratt seg en korsbåndsskade. Nå har Conti jobbet hardt for å komme tilbake over en lang periode, og det finnes de som har et håp om at hans tilbakekomst vil gi en ny giv til et lag i motvind.  Det har blitt spekulert i at returen er like rundt hjørnet. Hør hva Stefano Mazzoni hadde å si om Conti og skaden hans i et intervju med klubbens egen TV-kanal:

«De fire første månedene etter kirurgien er ferdig», kunne legen informere Milan TV om.

Mazzoni mente det ikke ville være ansvarlig å sette en bestemt dato for returen.

«Han jobber på feltet, men åpenbart på en individuell og tilrettelagt måte. Vi har lest om returdatoer for Andrea, men internt virker det ikke ansvarlig å sette datoer.»

Klubblegen fortalte at de skal foreta noen tester om to uker og at de foreløpig er veldig fornøyde med hvordan ting har gått.

«Om to uker vil arbeidet han har gjort bli analysert med tester og, basert på de testen vil vi legge opp en plan for hans neste to uker med jobb.»

«Det jeg kan si er at vi er veldig fornøyde med hvordan det har gått så lang, men det er steg som må tas og vi kommer til å gjøre det med varsomhet.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page