top of page

Retur for Montella?


Vincenzo Montella kan returnere som manager i løpet av kort tid.

Det melder blant andre La Stampa og Corriere dello Sport. Under ledelse av den nye manageren Gennaro Gattuso har ikke laget fått den ønskede oppturen. På fire seriekamper har Milan kun tatt 4 poeng mot svak motstand. I tillegg ledet den tidligere midtbaneterrieren laget sitt til et 0-2 tap mot Rijeka i Europa League. I coppa Italia fikk han en opptur med 3-0 mot Hellas Verona, men det er også stort sett det eneste lyspunktet. Milan møter Inter til Derby della Madonnina i kvartfinalen den 27. desember. Dersom det ender med tap kan mye tyde på at han blir fjernet fra sin posisjon.

Vincenzo Montella er fortsatt under kontrakt med Milan og er i følge La Stampa den mest sannsynlige løsningen dersom ikke ledelsen ønsker å fortsette med Gattuso bak spakene. 43-årige Montella er fortsatt under kontrakt med klubben og oddsen på at L’Aeroplanino returnerer som manager har sunket de siste dagene.

Den tidligere Roma-spissen fikk sparken i slutten av november etter at Milan spilte 0-0 hjemme mot Torino. Forrige sesong endte Milan på en sjetteplass, men etter store investeringer i sommer har ikke laget klart å heve seg nevneverdig. Per dags dato er Milan på nedre halvdel og har 14 poeng opp til Champions League-plass.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page