top of page

Rekordbud for Donnarumma?


Manchester United leter etter en potensiell erstatter for de Gea, og skal være villige til å betale store summer for Donnarumma.

Det er ingen overraskelse at ryktene svirrer rundt Milans 18 år gamle keepersensasjon. Det har lenge gått rykter om at Manchester United er svært interessert i Donnarumma, hvis David de Gea skulle ende opp i Real Madrid denne sommeren. Ifølge Telelombardia skal den engelske storklubben nå være klare for å bla opp hele 75 millioner euro for å sikre seg Gigios signatur.

Donnarummas agent Mino Raiola er ikke fremmed for å handle med de røde i Manchester, og han skal visstnok oppfordre Donnarumma til å holde alle muligheter åpne. Samtidig jobber Milan knallhardt for å få på plass en ny kontrakt med Donnarumma, og Montella har uttalt at klubben gjør alt de kan for å beholde supporternes nye gullgutt. Milantreneren har også gitt klar beskjed om at Donnarumma snart må bestemme seg.

I og med at Donnarumma fylte 18 først i år, har han ikke kunnet signere en langsiktig kontrakt med Milan før nå. Hans nåværende kontrakt går ut sommeren 2018.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page