top of page

Reina bekrefter overgang


Pepe Reina har bekreftet at han slutter seg til Milan.

Det har ligget i kortene i flere uker at Pepe Reina har blitt enig med Milan om en avtale, men enn så lenge har ingen av partene annonsert overgangen offisielt. I midten av mai gikk Massimiliano Mirabelli langt i å bekrefte avtalen, og nå har spilleren selv fulgt opp i et intervju med Corriere dello Sport. Han forlater klubben etter tre strake sesonger mellom stengene, samt et låneopphold i 2013/14.

«Jeg følte virkelig deres respekt og det er veldig gledelig for meg å bli en del av av en av de viktigste og mest vellykkede klubbene i verden.»

«Fortiden taler for seg selv, nå er det opp til meg å komme med så store bidrag at klubben igjen kan ta del av europeiske turneringer.»

Det er ikke sikkert at Reina for spille i Europa neste sesong ettersom UEFA truer med å kaste Milan ut av deres turneringer.

«Jeg er ikke uroet, men forholder meg rolig. Klubben vet hvordan de skal håndtere denne situasjonen.»

Det er uvisst om Reinas inntok betyr slutten på Gianluigi Donnarumma, eller om de to kan utgjøre en av de beste keeperduoene i verden.

«Vi snakker her om en keeper som kommer til å være førstevalget for Italia i de neste 15 årene. Han har en ekstraordinær karriere foran seg. Jeg respekterer ham og hvem vet, kanskje han kan lære meg en og annen ting også.»

Spanjolen gruer seg litt til å spille på San Paolo.

«Datoen for kampen mot Napoli er det som jeg og min familie avventer med litt nervøsitet. Jeg vet ikke hvordan det kommer til å bli, men det er mange følelser involvert slik det alltid er å returnere til en tidligere hjemmebane. Jeg kommer nok aldri til å slutte å takke Napoli.»

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page