top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan vant i går kveld 1-0 borte mot Sampdoria i Cristian Brocchi sin debut som manager. Reaksjoner fra de involverte etter kampen kan du lese her.

Cristian Brocchi:

«Jeg er veldig glad. Jeg må først og fremst takke alle som er involvert i akademiet. De må nevnes for i dag vant hele klubben, inkludert dem. Det er aldri enkelt å endre formasjonen, men spillerne forsøkte så godt de kunne. Jeg er strålende fornøyd med innstillingen til spillerne og dette er som en dobbel seier. Jeg føler at de spillerne jeg har til rådighet passer til denne formasjonen. Vi kommer til å bli bedre dag for dag, men det viktigste er å tro på det hele veien. Jeg ønsker ikke en trequartista som bare ligger i rommet bak spissene. Jeg vil ha en som samarbeider og kombinerer med dem, og det gjorde Bonaventura mye i kveld. Vi som lag må være aktive i alle faser av spillet i alle deler av banen. Balotelli var strålende, det samme var Bacca. De spilte begge store roller i kveld, og støtten de fikk fra en trequartista hjalp dem å få frem deres kvaliteter.

Mario Balotelli:

«Det er alltid viktig å vinne og dette hjelper på selvtilliten. Vi har allerede startet å se annet Milan-lag. Det er aldri enkelt å spille her på Marassi, men vi kommer hjem med en seier. Herfra og ut vil du alltid se den Mario som du så i kveld. Jeg har et strålende forhold til lagkameratene mine og vi er en sammensveiset gjeng. Brocchi fortalte at jeg skulle holde meg rolig. For meg er det viktigste å vinne, ikke å score selv.»

Luca Antonelli:

«Dette er en vital seier og en boost for Europa League-ambisjonene våre. Det er ikke enkelt å vinne på denne banen så vi er fornøyde. Vi må takke Mihajlovic for alt han gjorde. Når en manager får sparken har alle feilet, men Brocchi har gjort en god jobb med mentaliteten til gruppen. Nå ser vi frem mot kampen mot Carpi. Vi har kun jobbet med denne formasjonen i en uke, og det er ikke enkelt. En seier her betyr mye. Når Balotelli er 100% fit er han en strålende angriper. Vi håper alle at han er på dette nivået resten av sesongen, for sammen med Bacca har vi et glitrende spisspar.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page