top of page

Reaksjoner etter kampen


Mens Cristian Brocchi tapte sin første kamp som Milan-manager fikk Jose Mauri sin første kamp fra start for klubben i Serie A i går kveld, en kamp som endte med 2-1 tap for Hellas Verona. Her kan du lese hva de hadde å si etter kampen.

Cristian Brocchi:

«Jeg er sint etter dagens kamp. Jeg er skuffet over prestasjonene og det virker som vi har tatt en skritt tilbake. Med den samme karakteren som jeg hadde som spiller vil jeg lede laget ut av denne gaten. Den eneste løsningen for oss er å jobbe enda hardere. Mine spillere glemte et viktig aspekt i dagens kamp og de var derfor ikke i stand til å spille sammen som et lag. Som et resultat av det ble vi satt under press og vi etterlot oss for mye rom, noe vi fikk svi for. Fra mitt ståsted har jeg ikke hatt så mye tid på meg, men jeg er manageren for dette laget og det er mitt fulle ansvar. Det er min jobb å sørge for at laget spiller med karakter og glød. Når et lag ikke spiller sammen og alt handler om individuelle spillere er det normalt at motstanderen profiterer på det, det gir dem selvtillit til å komme fremover og skape sjanser. Den mentale biten er helt vesentlig, og i dag var Hellas sterkere enn oss mentalt. De som har fulgt oss gjennom oppbygningen til denne kampen vet at jeg ikke har hatt anledning til å endre på så mye, men det er ingen unnskyldning. Alle har sin måte å løse ting på, også meg.»

» Jeg gav Jose Mauri en sjanse fra start i dag, men det hadde vært en utfordring å starte med Mauri, Calabria og Locatelli samtidig, selv om jeg er en stor fan av de gutta. Abate har vært strålende i det siste så det var riktig å gi ham fornyet tillit, selv om det går ut over Calabria sine muligheter. I disse situasjonene er det viktig å være sterk, og det passer meg godt. Jeg har alltid blitt angrepet og tvilt på. Det er skuffende når jeg blir angrepet personlig, meg jeg har et enormt ønske om å lykkes i jobben og jeg vil jobbe hardt i fremtiden og få den riktige karakteren inn i spillergruppen.»

«Honda leverte en god forestilling, han var en av få som kjempet til siste slutt ute på banen. Det er ikke sant at han er et tredjevalg i rollen bak spissene. For den rollen jeg ser for meg foretrekker jeg Bonaventura, men Honda har andre kvaliteter som jeg verdsetter høyt.»

«Jeg tenker ikke på hva som vil skje neste sesong. Jeg har blitt spurt om å gi alt frem til sesongslutt og vil jobbe hardt med mine ideer frem til det. Hvis klubben velger å beholde meg ville jeg blitt overlykkelig, men om de velger en annen løsning vil jeg komme videre og vi vil se hva som skjer. Jeg visste at dette ville bli en tøff jobb. Jeg har snakket med Galliani, han kjenner alle detaljene som vi jobber med på Milanello hver dag. Vi snakker sammen, men det er det. Jeg hadde et godt samarbeid med Mihajlovic når han var her og er full av respekt for han.»

Jose Mauri:

«Jeg forsøkte å gjøre det manageren hadde bedt meg om, for eksempel å flytte ballen hurtig. Dette tapet er veldig bittert. Hellas spilte lange baller opp mot Pazzini og de vant fordi de flyttet ballen raskere og hadde stor bevegelse. Jeg forsøkte mitt ytterste for å hjelpe laget. Hver kamp er avgjørende og det følger med et stort ansvar når du bærer denne trøyen. Vi er nødt til å forbedre oss, selv om vi fortsatt ligger på sjetteplass er vi ikke døde og begravede. Vi er enkelt og greit nødt til å jobbe hardere, vi kjenner våre begrensninger og vårt potensiale. Så langt har vi ikke evnet å gire opp et hakk, men vi har en rekke spillere med kvalitet og karakter i denne troppen. Vi må luke vekk de feilene vi gjør.»

» Når du signerer for Milan vet du meget godt hva som venter deg. Det er helt normalt å være skuffet nå fordi vi fikk ikke ut alt vi er gode for. I neste kamp ønsker vi å sende en beskjed til våre fans. Det blir ikke enkelt, men vi vil betale tilbake til klubben og fansen.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page