top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan skuffet mange av sine fans ved å dele poengene med Frosinone søndag ettermiddag, men Cristian Brocchi ville ikke slakte laget etter oppgjøret.

Cristian Brocchi:

«Jeg sitter igjen med en bitter smak i munnen etter denne kampen, og den kan ikke sammenlignes med forrige oppgjør mot Hellas Verona. Selv om vi ikke gav bort noe som helst fikk vi svi, men vi mistet ikke motet selv etter straffebommen. Vi angrep mye mer i dag enn vi gjorde sist. Jeg må fokusere på lagprestasjonen vår. Vi skapte mange sjanser, traff tverrliggeren to ganger og misbrukte et straffespark. Vi kjempet for seieren helt frem til siste sekund, men samtidig er det ikke holdbart å slippe inn tre mål på hjemmebane. Vi må være rasjonelle og evaluere prestasjonene til laget. Jeg så ikke en gjeng enkeltspillere uten stolthet i dag. Laget reagerte godt og falt aldri sammen. Hvis laget fortsetter i samme spor med det de har vist meg den siste uken er jeg veldig optimistisk foran de to neste kampene mot Bologna og Roma.»

Luca Antonelli:

«I dag skapte vi tonnevis med sjanser, men uhell er ikke det eneste vi kan snakke om. Vi kan ikke holde på slik, og et poeng til sammen mot Hellas Verona og Frosinone holder ikke mål. Nå er Sassuolo gått forbi oss og vi må håpe på at de gjør en feil i en av sine to siste kamper. Vi sliter med kamper som vi «skal vinne», men vi vet ikke hvorfor. Vi trengte seieren i dag for å holde Sassuolo bak oss, men det klarte vi ikke og nå er det vi som må jage dem. Det er langt i fra ideelt. Vi må gi alt vi har i de to siste kampene, og den jobben starter på trening i morgen. Jeg vil dedikere målet mitt til min kone. Jeg sitter igjen med blandende følelser fordi jeg hadde foretrukket tre poeng.»

Jose Mauri:

» Jeg er stolt over å ha fått min første kamp fra start på San Siro, men dagens resultat gjør at jeg ikke er tilfredsstilt. Vi angrep hele kampen og resultatet forteller ikke hele historien. Keeperen deres gjorde noen fantastiske redninger, men vi spilte som en enhet gjennom hele kampen. Frisparket de scoret på skulle vært tatt flere meter lengre bak. Jeg er en spiller som liker å komme fremover, men i dag hadde jeg ingen avslutninger. Jeg må bli farligere med ballen i de neste kampene. Jeg fokuserer ikke på de tingene som skjer bak kulissene i klubben, jobben min er å trene og jobbe hardt. Roberto Donadoni har vært det viktigste personen i min karriere. Han var både som en far og manager for meg, og jeg håper jeg gjør det godt mot Bologna. Jeg håper vi kan gi fansen og alle som er involverte i klubben et godt resultat.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page