top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan vant 1-0 borte mot Bologna i helgen, her kan du lese hva noen av de involverte hadde å si etter oppgjøret.

Cristian Brocchi:

«Spillerne trengte en seier for å heve moralen og vi drar hjem i dag med mer selvtillit enn vi kom med. I starten av kampen var vi i stand til å spille fri Honda, men når de ble redusert til 10 mann ble de mer kompakte sentralt og vi måtte bruke bredden i større grad. Vi jobber fortsatt med samspillet og vår midtbane ble ofte stengt ned av deres forsvar. Når du møter så defensive lag er det viktig å angripe på de riktige tidspunktene i kampen. Sassuolo har en egen spillestil og en manager som har ledet laget i flere år mens jeg akkurat har kommet i denne posisjonen. Til tross for det følger spillerne mine instrukser og de forstår hvordan jeg ønsker at dem skal opptre. Laget viste i kveld ønsket om å vinne. Vi hadde noen utfordringer underveis, men det viktigste var å kunne dra hjem med tre poeng. Dette er en stor seier for moralen og for kampen om sjetteplassen.»

Philippe Mexes:

«Det minste en spiller kan gjøre når han får muligheten er å gi 100%. I kveld var det viktigste å få med seg tre poeng selv om vi ikke leverte blendende fotball. Nå må vi fokusere på kampen mot Roma og cupfinalen mot Juventus. Det er en tøff tid. Vi må gjøre det godt og vise fansen at vi er fokuserte fordi denne drakten fortjener å bli hedret med den riktige innstillingen og gode holdninger. Resultatene vil komme som en konsekvens av det. Jeg håper moralen fikk en boost av denne seieren. Det spiller ingen rolle hvem som spiller så lenge vi klarer å kvalifisere oss for Europa. Brocchi har gitt oss selvtillit og han putter selv hjertet og sjelen sin i jobben. Men på slutten av dagen er det fortsatt spillerne som må gjøre jobben ute på banen, og de som spiller må gi alt de har. Niang nøt en god sesong før han ble skadet. Jeg håper han kan komme tilbake i de siste gjenværende kampene. Hver eneste kamp er viktig for meg og uansett hvem som er min motstander gir jeg alt for Milan.»

Davide Calabria:

«Det var langt i fra enkelt å komme inn på laget etter å ha vært på benken i så mange kamper, og jeg ble sliten utover i den andre omgangen. Jeg håper å få spille mer i de neste kampene og i neste sesong, og dere vil alltid se meg gi 100% for Milan. Jeg ønsker å få mine muligheter til spilletid. Trenerteamet ba oss om å være aggressive i angrep fordi vi trengte virkelig disse tre poengene. Vi slet litt på siste tredjedel fordi vi ble slitne og det er et område vi må forbedre. Brocchi er en strålende manager og han har en lysende fremtid i vente. Ved sesongstart forventet jeg ikke særlig mye spilletid, men etter å ha spilt 4-5 kamper før desember håpet jeg på jevnlig spilletid. Når det ikke skjedde falt min moral i en periode, noe som er helt normalt. Mexes er veldig rutinert og har hjulpet meg mye. Han bringer inn en sterk karakter og mye personlighet i laget, noe som er veldig viktig for oss. Vi har to tøffe kamper igjen mot Roma og Juventus. Vi kan vinne begge disse kampene, vi er Milan og vi må alltid være offensive.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page