top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan tapte fullt fortjent 1-3 hjemme mot Roma i helgen. Les hva de spillere og manageren hadde å si etter nederlaget.

Cristian Brocchi:

«Jeg er manageren og jeg tar det fulle ansvaret. Det er opp til meg å se hvem som vi kan regne med og hvem vi ikke kan stole på. Siden jeg tok over har mange ting blitt sagt, både positive og negative. Jeg tar med meg alle innspill videre. Jeg har en klar tanke for laget, la oss spille cupfinalen så ser vi hva som skjer. Hvis det blir tatt en avgjørelse som er positiv for meg er jeg helt sikker på at vi kan få til store ting sammen i Milan, men noen endringer må gjøres. Hvis avgjørelsen blir annerledes er jeg takknemlig over å ha fått denne muligheten som har vært en viktig læringsperiode for min videre karriere.»

«I kamper av dette kaliberet trenger vi det lille ekstra. For øyeblikket er Roma et mye bedre lag enn oss og de har stabilisert seg i toppen. Når du møter et slikt lag må du vise besluttsomhet og en mentalitet som aldri lar deg gi opp. Jeg var skuffet over å se feil, lite aggressivitet og lagkamerater som ble stående å se på hverandre uten å hjelpe til. Det er ikke så mye å si om Mexes i forhold til hans karakter. Han bringer med seg en sterk personlighet, han gir aldri opp og det er godt å se en spiller i troppen med den typen mentalitet. Vi håper Abate og Antonelli kommer tilbake til finalen. Vi ønsket å prøve Romagnoli på venstrebacken for å ha et alternativ til finalen. Vi visste at vi ikke ville få så mange offensive bidrag, men han spilte en god kamp og det var ikke der problemet var. jeg ser på samarbeidet mellom Bacca og Adriano som et alternativ, akkurat som andre konstellasjoner. Adriano har vist gang på gang at han er villig til å ofre alt for laget og det er godt for laget å ha en slik spiller med den mentaliteten i bakhånd. I kveld hadde han et godt innhopp. Jeg har alltid gitt alt jeg har og jeg vil fortsette å gjøre det på den måten jeg tror er riktig så lenge jeg er er.»

«Milan må gjøre mer og de neste ukene er meget viktige for klubben. Alle spillerne må gå i seg selv og finne frem det lille ekstra, ellers blir det veldig tøft. Calabria er en spiller som kan stoles på, det samme gjelder De Sciglio. For øyeblikket er dessverre ikke Abate og Antonelli tilgjengelige, men de kan rekke finalen. Når det er sagt er vi nødt til å teste ut alternativer i deres posisjoner. Dette laget kan gjøre det bra, men da må hver enkelt spiller gå i seg selv og stå frem med de riktige holdningene. Vi må ha troen på det vi holder på med og jeg forventer hele tiden mer av gruppen. Vi må spille som et lag, om vi ikke klarer det kommer vi til å slite.»

«Niang følger programmet sitt og har trent med laget de siste dagene. Han er ikke i fysisk forfatning til å spille i 90 minutter, men jeg håper han er klar til helgen i en eller annen rolle. Jeg håper vi kan gå til kampen med flest mulig tilgjengelige spillere som er sultne på seier.»

Christian Abbiati:

«Jeg trodde jeg ville bli mer emosjonell enn det jeg ble, men jeg klarte å holde det inni meg. Jeg ønsker å takke President Berlusconi, Adriano Galliani, våre fans og resten av klubben for de flotte øyeblikkene vi har hatt sammen. Sammen med store stjerner har jeg vunnet alt med denne klubben. Det er skammelig å ta farvel etter et tap som dette, men jeg vil uansett takke fansen for at de ventet på å ta farvel med meg.»

«Den redningen som har betydd mest var fra derbyet mot Inter i Champions League i 2003, som vi vant og kvalifiserte oss for finalen. Donnarumma trenger ikke meg, han er en strålende gutt med brede skuldre og et friskt hode. Han har kvaliteter og vil stenge buret i mange år fremover. Mine rollemodeller var Maldini, Costacurta og Albertini, og jeg vil aldri glemme hva de lærte meg. Den mentale innstillingen er det viktigste foran cupfinalen. Det er en eneste kamp hvor vi kan gjøre vårt ytterste og vinne, men da kan vi ikke ha den samme mentaliteten som i kveld.»

Manuel Locatelli:

«Det var fantastisk å debutere fra start i kveld. Jeg forberedte meg på best mulig måte, og det å debutere mot et lag som Roma er noe jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg gjorde dessverre noen feil i kampen som jeg burde unngått, men jeg vil bli bedre og totalt sett var det ikke en dårlig forestilling. Cupfinalen er kun en kamp og alt kan skje. Vi går til kampen med gode forberedelser og i god form. Jeg ble rørt etter kampen fordi Abbiati er en stor mann. Han sier ikke stort, men når han gjør det er det viktig. Jeg er glad og stolt over å ha delt denne kvelden med han.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page