top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan ble et nummer for små da Juventus sikret seg sin andre dobbel på rad, men det var en fattet gjeng som møtt pressen etter finaletapet.

Cristian Brocchi:

«For første gang så jeg mitt lag i kveld. Jeg har jobbet intenst de siste dagene og for første gang så jeg laget gjøre det jeg har bedt dem om. Jeg syns vi viste hva vi er kapable til i kveld, dessverre drar vi herfra med et tap vi ikke fortjente. Jeg er sikker på at dersom vi hadde spilt slik i de andre kampene ville vi fått helt andre resultater. Jeg har jobbet veldig hardt for å skape en lagånd, og derfor er jeg veldig skuffet fordi jeg trodde vi kunne vinne og feire med fansen. Jeg så den riktige mentaliteten og jeg tror vi er det eneste laget som har frustrert Juventus denne sesongen. Vi må jobbe hardt uke ut og uke inn for hver eneste kamp, akkurat som vi gjorde foran denne finalen.»

«Laget spilte godt og det var noe alle kunne se. Vi har fått lovord fra flere hold, men det tar ikke bort skuffelsen. Vi fortjente ikke å tape. I kveld så jeg de første tegnene på den jobben jeg startet med her. Jeg så den riktige innstillingen og gode holdninger. Vi fikk betale for hva som kan skje i en kamp. Juventus har gode spillere og slik er det noen ganger. Noen ganger leter man etter unnskyldninger og andre ganger tar man i mot ros etter gode prestasjoner. Dette har skjedd med flere store managere. Vi har jobbet med noen ideer i denne perioden, og i andre kamper har vi ikke maktet å sette dem ut til liv. Når Bonaventura kom tilbake gav det oss flere muligheter.»

«Jeg har kanskje truffet den riktige nerven hos spillerne denne uken, for dette var en solid reaksjon fra deres side. Vi la ned en solid innsats i kveld og gjorde livet surt for Juventus. Jeg vet ikke hvor mange ganger det har skjedd for dem i år. Vi har jobbet med å presse høyere og det klarte vi i kveld. Det kommer til å ta litt tid, man treffer ikke alltid rett ved første forsøk. Vi begynner å høste frukter av det arbeidet vi har startet her og det er jeg fornøyd med.»

«Jeg har ikke hatt sjansen til å snakke med Berlusconi enda, men jeg regner med at han er skuffet over tapet. Balotelli ønsket å spille, men jeg måtte tenke på ekstraomganger og jeg tror jeg fattet riktig beslutning. For å presse dem høyere sendte vi på Poli for å forstyrre deres playmaker. Det frustrerte Juventus og jeg tror vi traff med den avgjørelsen. Vi gav alt i kveld og det var fantastisk å se våre fans, men det er beklagelig at vi ikke kunne gi dem seieren. Jeg håper vi kan fortsette å få inn unggutter, Calabria var fantastisk i kveld.»

Davide Calabria:

«Vi spilte som et topplag i kveld. Vi presset Juventus i 120 minutter, bare for å slippe inn et mål etter en kontring som vi kunne unngått. Vi avslutter sesongen med troen på at vi er et strålende lag, og med denne mentaliteten kan vi gjøre livet surt for hvem som helst. Vi har ikke levd opp til forventningene i år, men jeg håper vi kan bygge videre på kveldens prestasjoner når vi går inn i neste sesong. Vi forberedte oss godt til denne kampen og vi visste at det ville bli en jevn affære. Juventus er et strålende lag, og selv om de er bakpå scorer de på sin første sjanse. De har bygd opp en vinnermentalitet over flere år. Vi må starte en ny syklus for Milan og vi må bygge en større fremtid for denne klubben. Jeg har alltid trodd på at jeg har den standarden som kreves for dette laget og jeg gir alltid 100%. Cristian Brocchi har gitt meg muligheten til å spille en del kamper mot slutten, og det er veldig tilfredsstillende. Jeg må vise hva jeg er lagd av for å få bli værende i Milan i mange år.»

Gianluigi Donnarumma:

«Vi er skuffet fordi vi var desperate etter å vinne cupen. Vi angrep kampen på best mulig måte og resultatet er en skam. Vi er i stand til å kjempe med hvem som helst, det viste vi i kveld. Resultatet gikk ikke vår vei, men vi spilte strålende. Jeg er stolt av å representere laget i mitt hjerte i en cupfinale og jeg ønsket virkelig å vinne. Vi er lei oss på grunn av resultatet, men vi må se fremover. Vi må bygge videre på kveldens prestasjoner. Vi var uheldige som ikke scoret et mål. Vi får se hva som skjer med tanke på landslaget.»

Andrea Poli:

» Vi spilte en strålende kamp. Hvis vi hadde spilt med denne holdningen gjennom hele sesongen kunne vi nådd helt andre mål. Vi angrep og hadde mange sjanser til å score, mens de scoret på sin eneste mulighet. Vi skulle vært mer kliniske og vunnet dette trofeet, først og fremst for våre fans. De støttet oss gjennom kampen, men det var dessverre ikke vår dag. Vi vil bygge oss opp på nytt og det kan vi klare. Vi dominerte kampen og hadde klare målsjanser. Vi skulle avgjort kampen før pause, men nå er det historie. Nederlaget smerter, men vi spilte med en strålende glød. Jeg tror vi har det riktige mannskapet til å bygge opp Milan igjen. Dette var en massiv test for oss alle, og et stort steg for hele laget. Resultatet gikk ikke vår vei, men vi hadde lidenskap og glød. Det må vi bygge videre på.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page