top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var naturligvis en lettet mann etter gårsdagens premiereseier mot Torino. Her kan du lese hva manageren hadde å si etter kampslutt.

Milan gikk seirene ut av kampen, men mot slutten ble det meget spennende og Donnarumma ble den store helten med strafferedning på overtid.

”Dette er årsaken til at fotball er slik en strålende sport. Jeg er veldig glad for resultatet. Vi fortjente å vinne og jeg synes spillerne gjorde det bra. Jeg hadde sagt nøyaktig det samme om vi ikke hadde vunnet. Vi gav vårt beste de siste tjue minuttene, men vi var tomme for krefter. Vi spilte strålende i sytti minutter. Laget skapte mange sjanser mot et velorganisert Torino-lag og jeg er fornøyd med guttene.»

Til tross for mye trøbbel i klubben de siste årene fikk laget god støtte fra tribunen

«Denne seieren gir oss selvtillit og det var godt å se fansen så glade. Jeg er sikker på at vi kan nå langt om vi står sammen. Jeg er stolt over laget fordi de gav alt de hadde, og fansen satt pris på deres innsats. Jeg ble også glad da fansen vår, med få unntak, valgte å heie på laget under oppvarmingen og kampen igjennom. De gjorde alt for å være vår tolvte mann.»

Vincenzo Montella var godt fornøyd med 2/3 av kampen.

«Jeg er veldig godt fornøyd med de første sytti minuttene og vi jobbet med kontinuitet. Vi skapte flere store sjanser, noe som vi har jobbet mye med den siste uken. Vi er nødt til å finne de riktige rommene i det offensive spillet vårt.»

Montella om jobben de legger den på treningsfeltet.

«Vi må fortsette å ta med oss det vi gjør på trening inn i kamp. Noen ganger må du ta noen sjanser, men det blir enklere når du vet at du har kvalitetene til å prestere bedre.»

Manageren kommenterte også enkelte spillere.

”Carlos Bacca gjorde seg tilgjengelig for resten av laget. Gutta prøver å spille han god og vi er strålende fornøyd med hattricket hans.”

”Vi vet enda ikke hvor ille skaden til Bertolacci er. Det ser ikke ut som et muskulært problem, men vi vet mer i starten av uken.”

”Vi får se om Gomez starter mot Napoli til helgen. Nå skal vi nyte seieren før vi begynner jobben inn mot Napoli-kampen på mandag.”

Avslutningsvis hyllet Montella den avtroppende Presidenten.

”Silvio Berlusconi ringte meg og gratulerte oss med seieren. Vi holder alltid kontakten og han har vist den siste uken hvor høyt han elsker klubben.”

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page