top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella måtte se sitt lag gå poengløse av banen i går kveld, men tok med seg flere postive ting fra oppgjøret mot Napoli som endte 4-2.

«Vi er nødt til å jobbe videre for å håndtere de situasjonene der du må være smart, det er viktig å forstå når du har overtaket og kan utnytte fordeler. Napoli forstod dette, det gjorde ikke vi. Jeg liker ikke at spillerne er så nervøse fordi det sørget for at vi avsluttet med ni mann. Det var noen episoder hvor også Napoli kunne fått rødt kort, men at vi får det er vår egen feil.»

«Napoli har kontinuitet i det de driver med. De spilte veldig godt og det er lett å se at de har jobbet på samme måte i flere år. De utnyttet sin venstre kant hvor to av målene kom. Noen ganger er bare motstanderne gode, og jeg vil ikke peke på syndebukker. Vi gjorde en god jobb mot Callejon på motsatt kant. Mertens er en strålende spiller og Napoli vet å bruke hans ferdigheter. De få gangene han kom til avslutning ble det avgjørende hver gang. «

«Napoli har identitet og spillerne vet hva de skal gjøre ute på banen. Deres kontinuitet er spesielt viktig i en sesongstart. Når du møter lag som har gjort det samme over lang tid er det normalt å få noen problemer.»

«Laget mitt viste personalitet i visse perioder av kampen, men vi må bli bedre defensivt som gruppe. Vi manglet noe balanse, men stod godt i mot i store perioder av kampen.»

«Målet er å spille på en definert måte. Vi er på riktig vei, men vi mangler kontinuitet for å klare det i 90 minutter. Vi må lære oss å håndtere forskjellige situasjoner og være klokere. Jeg er overbevist om at vi kan forbedre oss, også på det taktiske planet. Jeg ser at mine spillere er dedikerte i deres arbeid, men de mangler litt selvtillit for å prestere gjennom 90 minutter.»

«Vi har seks spillere under 23 år i startelleveren og i tillegg har vi mange italienere. De er gode spillere og er en god basis i gruppen vår. Vi er ved start og ønsker å spille ambisiøst, på grensen til risikofylt. Vi er overbevist om at vi kommer til å klare det på sikt. Vi må ta med oss de positive aspektene fra kampen. Det er ikke lett fordi man er så skuffet over å tape, samtidig som vi til tider spilte minst like godt som Napoli.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page