top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var en glad mann etter kampen mot Lazio, og det samme kan sies om Mattia De Sciglio og avtroppende Visepresident Adriano Galliani. 

Vincenzo Montella: 

«Jeg er fornøyd og vi er veldig stolte av det vi gjorde i kveld. Laget utvikler seg og alle ønsker å prestere. Det gjelder også dem som ikke spiller så mye, og det er selvfølgelig veldig positivt.»

Manageren mente at laget har utviklet seg stort den siste tiden.

«Du kan se våre forbedringer i løpet av de to siste ukene. Vi må alltid prestere på dette nivået, det må være normalen for oss og bør komme naturlig. Vi ønsker å tenke positivt, og tapet mot Udinese gjorde at vi raskt fikk bakkekontakt.»

De kommende kampene blir langt i fra enkle for Milan.

«Vi har vunnet to vanskelige kamper og det har vært fullt fortjent, men nå må vi rette blikket mot Fiorentina og Sassuolo. Det blir langt i fra enkelt.»

Davide Calabria fikk en sjelden sjanse fra start i går kveld.

«Davide kommer fra ungdomsavdelingen vår. Han er ung og er nødt til å få utvikle seg, men i kveld var han god og han kommer til å bli svært nyttig for oss.»

Kaptein Riccardo Montolivo er en hakkekylling for mange Milan-fans, men kom fra gårsdagens kamp med æren i behold.

«Jeg vet ikke om fansen hakker på ham. Han startet i dag fordi han var strålende mot Sampdoria sist. Det er normalt at våre toppspillere også er dem som får mest oppmerksomhet. Riccardo kan også løse rollen som indreløper, og hans rolle er ikke et problem.»

Gabriel Paletta har imponert flere så langt i år, men det er ingen overraskelse for manageren.

«Han har spilt i Italia en del år nå. Jeg ønsket ham allerede da han var en ung gutt. Han har utviklet seg mye og jeg er veldig godt fornøyd med hans prestasjoner, men det er ingen overraskelse for meg.»

Montella ønsket ikke å si så mye om målsetningene.

«Vi må nyte denne seieren og siden fokusere på vår neste kamp, for serien har så vidt kommet i gang.»

Adriano Galliani:

«Vi var litt anspente i starten, men vi skjerpet oss raskt. Vi skapte mange sjanser og det er bra, og nå har vi forbedret vår posisjon på tabellen. Det er viktig å beholde beina på bakken, men laget spilte slik vi ønsker i kveld.»

Galliani er strålende fornøyd med balansen i troppen.

«Calabria spilte en flott kamp. Vi har mange unge italienere på laget, og de er veldig talentfulle. Det er mange positive aspekter, blant annet Suso og Niang. Suso kom gratis mens Niang kostet € 2 millioner. Han er et fysisk vidunder og en kvalitetsspiller.»

Visepresidenten hadde også noen visdomsord rundt forsvarsspillet.

«Det er viktig at vi ikke slapp inn mål. Det laget som slipper inn minst mål vinner serien eller får en topplassering, det ser vi hvert eneste år. Bortsett fra det er jeg fornøyd med at våre angrepsspillere scorer mye mål.»

Montolivo er ofte den første Milan-spilleren som blir kritisert, noe Galliani er godt vant med.

«Jeg og Monty spøker om hvem som blir mest kritisert av oss. Kapteinen lider for det og han fortjener det ikke. Han kan spille både som regista og som indreløper.»

På spørsmål rundt verdien til Bacca svarte Galliani raskt:

«Like mye som Icardi og Higuain!»

Berlusconi sin høyre hånd innrømte at mye arbeid gjenstår.

«Vi har møtt noen sterke lag, men det er fortsatt mye jobb å gjøre. Kampen mot Udinese viste oss at ingen kamper i Serie A er enkle og vanskelige å spå på forhånd.»

Adriano Galliani var med på å ansette Vincenzo Montella i sommer.

«Hans lag spiller god fotball og det er noe både Berlusconi, meg selv og fansen verdsetter. Vi må fortsette å spille som i kveld.»

«Vi kunne valgt De Boer eller Giampaolo i stedet, men vi valgte Montella og er godt fornøyde med det.»

Mattia De Sciglio:

«Denne kamper er gull verdt for moralen. Vi har vist den riktige mentaliteten i de to siste kampene. Manageren får meg til å føle meg viktig for laget, og det samme gjør mine lagkamerater. Jeg har alltid fokusert på Milan og jobbet hardt for denne klubben.»

«Vi er en flott gruppe men en blanding av unggutter og rutinerte spillere. Vi gir alltid 100% og gjør det manageren ber oss om, og nå er vi på riktig spor. Vi må jobbe sammen og hjelpe hverandre. Vi visste at det ikke ville bli lett mot Lazio, men med den holdningen og innstillingen vi viste i kveld kan vi nå langt. I morgen retter vi fokuset mot Fiorentina.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page