top of page

Reaksjoner etter kampen


Gattuso så på den lyse siden etter uavgjort i derbyet.

Milan var nesten nødt til å vinne gårsdagens derby for å holde liv i drømmen om Champions League til neste år, men det viste seg å være vanskelig å ta alle 3 poengene. Kampen endte 0-0, et resultat som Inter kan være mest fornøyde med. Les hva Gattuso, Montolivo og Calabria hadde å si etter kampen.

Gennaro Gattuso:

«Vi kjempet hardt for å vinne dette poenget, vi risikerte faktisk å slippe inn mange ganger. Inter fortjente litt mer, de fikk oss virkelig til å slite. På den andre siden så bommet vi på for mange pasninger. Jeg er fornøyd med poenget. Vi skal fortsatt kjempe for en kvalifiseringsplass til Champions League, så lenge det er håp. Vi må gjenvinne energien vår og forstå hvorfor vi var så upresise de siste 20 minuttene.»

Ricardo Montolivo:

«Vi er skuffet, fordi de tre poengene var veldig viktige. Likevel, da vi innså at det ikke kom til å være mulig å vinne, var vi dyktige som sikret poenget. Fra et fysisk og emosjonelt ståsted tappet kampen på Allianz Stadium oss for mye energi, men dette kan ikke være en unnskyldning. Vi var ikke teknisk solide i dag og vi ga dem for mye initiativ. Vi må fokusere på Sassuolo.»

Davide Calabria:

«Vi ville vinne for å komme nærmere Champions League, men at vi fortsetter en positiv rekke er også flott. Når du ikke gjør feil tre måneder på rad starter du å føle på presset, men vi må fortsette og kjøre på. Med tanke på sjansene de hadde var ikke uavgjort så negativt.» 

2 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page