top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan spilte i går 0-0 borte mot Fiorentina og manager Vincenzo Montella var fornøyd med mye av det han så av sine gutter.

Vincenzo Montella:

Dommeren havnet i fokus da Adriano ble felt alene med keeper på overtid.

«Jeg vil ikke kommentere dommerens avgjørelser. Jeg syns Fiorentina spilte best før pause, men i den andre omgangen skapte vi noen sjanser. Dessverre klarte vi ikke å omsette dem til scoring.»

Manageren var godt fornøyd med laget sitt.

«Vi ønsket å angripe litt høyere i banen og guttene gav alt de hadde for å vinne kampen. Jeg er fornøyd med det.»

For Milan er det viktig å plukke med seg nok poeng samtidig som laget utvikler seg.

«Vi er fortsatt i en startfase og det viktigste nå er å skape et fundament som vi kan jobbe ut ifra. Dette laget må stå sammen og få mer selvtillit. Både resultat og utvikling er viktig for oss. Det beste er å vinne uten å slippe inn mål, men vi vet at det ikke alltid er mulig å oppnå det. Jeg er glad for å se at guttene utfører mine tanker og ideer ute på banen, og jeg ser at vi er på riktig spor.»

Han snakket også om flere av spillerne.

«Kucka er helt essensiell. Han er en veldig sterk fysisk spiller som bringer karakter til banen. Niang har utviklet seg mye mentalt, i tillegg blir han stadig bedre teknisk. Jeg forventer riktignok mer av ham, han må fokusere og arbeide på samme måte som nå.»

Montella er ikke helt fornøyd med sesongstarten.

«Vi er gjennom den på et minimumsnivå. Vi må gjennom flere eksamener, men vi vet at det er mulig å prestere bra.»

Manageren har en fortid som manager for Fiorentina.

«Det var hyggelig å se Matteo Renzi igjen, han gratulerte oss i garderoben etter kampen. Også Andrea Della Valle kom for å se meg. Vi har tilbrakt mye tid sammen tidligere, og det er viktig å ta vare på relasjoner.»

Giacomo Bonaventura:

«Det er ikke enkelt å spille mot Fiorentina. Vi var gode og hadde noen sjanser til å ta ledelsen. Det er vanskelig å spille vårt spill her fordi Fiorentina er gode til å holde på ballen. Vi må bli mer kliniske foran mål, og det vil også gjøre det enklere for forsvaret.»

Italieneren har byttet litt posisjoner denne sesongen.

«Når jeg spiller på midtbanen er det defensive viktigere, men det går fint for meg. Med Montella sin kampplan har vi mye ball og jeg ønsker kun å gjøre det han vil. Når manageren bruker meg i angrep kan vi opptre annerledes, men det viktigste er å gjøre det jeg får beskjed om.»

«Våre angrepsspillere har gjort det greit, men scorte dessverre ikke i kveld. Vi manglet nok litt besluttsomhet.»

«Vi forsøker å hjelpe forsvaret ved å være i overtall defensivt. Backene våre spiller høyt i banen, noe som gir oss muligheten til å skape flere sjanser. Om vi ikke har riktige avstander kan vi få trøbbel defensivt.»

Manuel Locatelli:

» Vi er litt skuffet fordi vi kom hit for å vinne, men vi spilte en god kamp. Vi har utviklet det defensive spillet vårt, men vi har fortsatt mye å gå på.»

«Jeg er glad for å få muligheten i denne type kamp. Manageren ber meg gjøre det jeg kan og jeg gir alltid 100%. Jeg har mange områder å utvikle meg på, men må takke Montella for at han tror på meg.»

«Vi er fornøyde med hva vi gjør. Vi må fokusere på det vi skal uten å høre på hva alle andre sier. Vi må gi 100% og utvikle oss dag for dag.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page