top of page

Reaksjoner etter kampen


Manager Vincenzo Montella og stortalentet Manuel Locatelli stilte opp for pressen etter seieren mot Chievo. Dette er hva de hadde å si etter kampen. 

Milan klatret opp på tredjeplass etter den sterke seieren mot et av ligaens gjerrigste hjemmelag søndag kveld, og Vincenzo Montella var naturlig nok en glad mann etter at laget sikret seg tre nye poeng.

«Chievo spilte en god kamp, men vi skapte mange sjanser og fortjente seieren. Vi er veldig glade for denne seieren og jeg blir ekstra fornøyd når jeg ser hvor glade spillerne mine er. Vi ønsker å fortsette med denne positiviteten og innsatsen som spillerne viser.»

Til helgen får Milan besøk av Juventus hjemme på San Siro.

«Vi møter det tøffeste laget i Italia og et av de beste i Europa. Det vil være med på å holde oss fokuserte gjennom uken.»

Montella var tydelig på at det er lenge igjen av sesongen.

«Jeg liker ikke å være pessimistisk, men vi er fortsatt helt i startgropen av sesongen. Italiensk fotball er tøff og uforutsigbar, og resultatene denne helgen viste hvor vanskelig det er i Serie A.»

Juraj Kucka scoret et flott mål i søndagens oppgjør.

«Kucka er veldig viktig for oss. Han er sterk fysisk, men også en veldig god fotballspiller. Vi trenger han som type når vi spiller slik vi gjør.»

Manageren var fornøyd med hele laget sitt.

«Det som virkelig gjør meg stolt er at vi er en strålende gruppe, og jeg gleder meg på spillernes vegne fordi de har hatt noen tøffe sesonger. Resultater som dette bringer lys inn i gruppen.»

Flere unge spillere har fått muligheten i sesongstarten.

«Klubben ønsker helt tydelig å satse ungt, og vi skylder Presidenten å gjøre dette slik han vil. De kan kun forbedre seg og er verdifulle spillere for oss.»

Manuel Locatelli:

«Jeg er glad for seieren og mine prestasjoner. Jeg har fortsatt mye å jobbe med og må gi 100% på trening. Manageren avgjør om jeg fortjener å spille.»

Unggutten valgte å takke både manageren og sine medspillere.

«Jeg må takke ham for de mulighetene jeg får. Han gratulerte våre prestasjoner etter kampen og var virkelig fornøyd med oss.»

«Mine lagkamerater er strålende spillere og flotte menn. De hjelper meg mye og jeg må takke dem for det.»

Milan er nå på tredjeplass i ligaen, men møter Juventus til helgen.

«Det er viktig at vi er oppe på andreplass i Serie A (a poeng med Roma, red. adm.), men vi må ta en kamp av gangen.»

«Vi må trene godt denne uken for å være godt rustet til å møte Juventus på lørdag.»

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page