top of page

Reaksjoner etter kampen


Både manageren og Giacomo Bonaventura forsøkte å være positive i møtet med mediene etter nederlaget på Stadio Luigi Ferraris.

Milan fikk det spesielt tungt etter at Gabriel Paletta ble utvist og tapte til slutt 3-0 mot et skarpt hjemmelag, men Vincenzo Montella nektet å svartmale prestasjonene til sine gutter i går kveld.

Vincenzo Montella:

«De kjørte over oss i første omgang selv om vi visste hvordan de kom til å spille. De tok ledelsen etter et innkast der vi burde vært mer forsiktige. Førsteomgangen var virkelig negativ for oss. Etter pause klarte vi å holde et høyere tempo og selv med 10 menn handlet spillerne riktig og var nære på å utligne. Dessverre hadde vi ikke nok energi og løpskraft til å stoppe kontringene deres etter utvisningen og på slutten scoret dem to mål til. Vi er ikke glade for dette, men jeg er fornøyd med lagmoralen.»

«For å klare å spille med begeistring må spillerne være til stede rent psykologisk. Det var vi ikke fra starten av, men ting endret seg da Paletta ble utvist. De gjorde det godt og spilte akkurat slik de selv ønsker.»

«Laget undervurderte ikke motstanderen. Jeg er fornøyd med lagets moral og de forsøkte å komme tilbake i kampen så lenge det var mulig. Vi må aldri miste den gnisten. Vi spilte godt i den andre omgangen. Vi må ikke høre på hva pressen sier etter denne kampen, vi må fokusere på oss selv og fortsette å jobbe i et positivt aspekt.»

Montella tok noen omstridte valg i forkant av kampen.

«Locatelli spilte godt, akkurat som sine lagkamerater. Jeg valgte Honda og Poli fordi jeg trengte raske spillere på kanten hvor Genoa er veldig sterke.»

Det er viktig for Milan å komme raskt tilbake på hesten.

«Jeg kommer til å snakke med laget slik jeg alltid gjør. Kveldens kamp var bare et lite hull i veien, den får ikke lov til å ødelegge selvtilliten vår. Vi må fortsette å jobbe, og noen ganger har man godt av et slikt nederlag.»

Giacomo Bonaventura:

«Det var noen ting som ikke fungerte slik vi hadde planlagt, men vi visste det ville bli en tøff kamp. Jeg tror at slike tap kan være nyttige. Nå har vi to kamper vi ønsker å vinne og dette resultatet gir oss drivkraften til å slå hardt tilbake.»

«Gutta holder beina på jorden, for de vet at dette bare er starten. Vi er et ungt lag og kvelder som dette kan oppstå. Vi må fortsette å jobbe hardt.»

Playmakeren mente laget hans hadde god kontroll på kampen.

«Etter 1-0-scoringen angrep vi mye uten å slippe til Genoa noe særlig. Det var ingen dårlig kamp, men etter utvisningen maktet vi ikke å stoppe kontringene deres lenger.»

«Vi må ta med oss det positive fra andre omgang. Igjen, slike tap kan gjøre oss godt på lengre sikt.»

Med sine 27 år er Bonaventura en av de eldre spillerne i Milan-troppen.

«Jeg har mange unge lagkamerater og jeg prøver å være en rollemodell for ungguttene. Nå må vi fokusere på søndagens kamp mot Pescara, for den vil vi vinne.»

«Vi må forberede oss godt og spille fin fotball. Det er en kamp vi kan vinne og vi skal gjøre alt i vår makt for å ta de tre poengene.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page