top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var naturlig nok fornøyd med at hans lag vant hjemme mot Pescara i ettermiddag. 

Manageren stilte opp for pressen sammen med debutanten Mario Pasalic og Visepresident Adriano Galliani etter oppgjøret på San Siro, hvor Milan vant 1-0 etter scoring av Giacomo Bonaventura.

Vincenzo Montella:

«Det var en viktig seier mot en tøff motstander. Vi skulle vært mer kliniske og avgjort kampen tidligere, men jeg er fornøyd med lagmoralen og vil gratulere gutta mine.»

«Vi startet kampen ganske svakt og klarte ikke å utnytte rommene, men vi forbedret oss og dominerte etter hvert oppgjøret.»

«Denne typen kamper er virkelig tøffe. Det er alltid en risiko for at du ikke klarer å bryte gjennom tidlig, men mine spillere er rolige og fokuserte. De har en mentalitet jeg er veldig godt fornøyd med.»

Manageren kommenterte også enkeltspillere etter seieren.

For noen uker siden scoret Honda et lignende mål på trening, og det må ha inspirert Jack til å gjøre det i kamp. Han kan spille overalt på banen og er utrolig viktig for oss.»

«Bacca var ikke så fornøyd etter kampen. Han spilte en god kamp og var nære på å få en scoring og jeg vil også si at Adriano gjorde en god kamp. Han kom inn og viste riktig mentalitet.» 

«I Milan er det veldig sterk konkurranse. Jeg har allerede vist Lapadula min tillit ved å bruke ham fra start tidligere. Jeg er dog glad for at jeg har flere gode angripere å velge mellom.»

«Gomez spilte en god kamp slik som resten av forsvarerne. Vi må gi ham litt tid, fordi jeg er sikker på at han kommer til å bli bedre i fremtiden.»

Mario Pasalic:

«Jeg er veldig glad for å ha debutert på San Siro. Det var emosjonelt å spille i dag og jeg er veldig glad for seieren.»

«Jeg er i god form og klar for å spille mer. Jeg forbedrer meg takket være manageren og mine lagkamerater.»

«Vi må fortsette å jobbe på samme måte uten å tenke for mye på tabellen. Ved sesongslutt får vi se hva vi har oppnådd.»

«Jeg hadde en god sjanse til å score på hodet, men dessverre gikk ikke headingen inn.»

«Jeg liker å spille på midtbanen og er en typisk nummer 8.»

Adriano Galliani:

«Vi er på tredjeplass, kun et poeng bak Roma på andreplass. 22 poeng på elleve kamper er strålende for oss. Det var hardt i dag og vi hadde to baller i trverket. Pescara spilte god fotball, de var offensive og de satte press på oss. Jeg gikk ned i garderoben etter 70 minutter fordi jeg ikke orket å se på avslutningen, det var for intenst for meg. Jeg hørte fansen rope men klarte ikke å se på kampen, men nå kan vi feire tre poeng.»

Galliani om de nye spillerne.

«Pasalic er veldig god og vi må huske på at han alltid har blitt sett på som et stort talent i Kroatia. Chelsea kjøper nesten alle store talenter i Europa og han er et av dem. Jose Sosa har en fin teknikk. Vi har en hel midtbane ute med skader på Fernandez, Bertolacci og Montolivo, alle dem kunne vært i startelleveren. I tillegg har vi tre backer ute med skade, men vi fokuserer på det positive, som er dagens seier.»

Det er ventet at Galliani er ferdig i klubben når de kinesiske investorene offisielt tar over driften.

«Min rolle som direktør i klubben og alt vi har oppnådd skal respekteres. Alle klubber har rett til å ansatte sin egen leder og jeg har et godt samarbeid med Fassone. Jeg er ikke interessert i en annen rolle i klubben og kommer ikke til å bli værende som en rådgiver. Noen fans ønsker at jeg skal bli, men det er ikke min avgjørelse.» 

Carlos Bacca var ikke fornøyd og skal ha kommet med noen kommentarer til Montella da han ble byttet ut og Niang var en skygge av seg selv frem til han ble tatt av banen.

«Jeg vet ikke hva han sa til manageren, men det er helt normalt. Niang hadde feber i går kveld, men han ønsket å spille koste hva det koste vil. For meg er det et godt tegn, manageren gjør sin del av jobben og spillerne sin.»

Gianluigi Donnarumma vartet opp med flere flotte redninger i oppgjøret.

«Gigi er utrolig og han gjorde en lignende redning mot Juventus. Vi gjorde en strålende jobb med å bringe ham inn i klubben og han gjør det veldig godt sammen med keepertreneren Alfredo Magni. I dag klapper jeg meg selv på ryggen fordi jeg har bedt alle våre managere den siste tiden om å beholde ham i teamet.»

Den aldrende herremannen fikk spørsmål om neste års Europacup.

«Jeg vet ikke hva som er status etter 38 serierunder. Vi tar kamp for kamp og er glade for de 22 poengene vi har i dag. Med to poeng i snitt er det mulig å komme til Champions League, men det blir ikke enkelt siden det kun er tre lag som kan kvalifisere seg.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page