top of page

Reaksjoner etter kampen


Manager Vincenzo Montella stilte opp for mediene sammen med lagets to målscorere fra kampen på Sicilia. 

Milan tok ledelsen 0-1 i kampen, før bunnlaget Palermo tok mer og mer over og til slutt kom også utligningen til 1-1. Montella gjorde grep fra sidelinjen og ble vitne til at innbytter Lapadula ble matchvinner med sin første scoring for klubben.

Vincenzo Montella:

«Vi spilte en fin kamp og til tider god fotball. Etter deres utligning skapte vi mange sjanser og klarte heldigvis å finne veien til nettmaskene i sluttminuttene. Det er selvfølgelig noe vi må forbedre oss på, men det er helt normalt.»

Bacca klarte heller ikke i dag å finne veien til nettmaskene.

«Carlos gjør sitt beste akkurat som resten av troppen. Det som virkelig gjør meg stolt er hvordan laget spiller, og det er veldig positivt.»

Kampbildet endret seg stort etter Suso sitt ledermål.

«I starten av kampen hadde vi riktig innstilling, vi spilte med overbevisning og hadde ballen mye. Som en følge av det scoret vi også et mål. Etter at vi tok ledelsen tillot vi at Palermo fikk tro mer på seg selv. De angrep mye og det var vår feil. Det lå et mål i luften selv om de ikke hadde så mange sjanser, men i dag velger jeg å vektlegge lagets reaksjon. De hadde riktig mentalitet til å vinne en slik kamp.»

Manageren brydde seg ikke mye om at Milan etter kampslutt var nummer 2 i Serie A (Roma spilte senere og tok over andreplassen).

«Mitt mål handler for øyeblikket ikke om tabellplassering, men å hjelpe samtlige spillere å få ut deres potensiale.»

Flere enkeltspillere, deriblant Suso og De Sciglio, ser ut til å trives godt under Montella sitt lederskap.

«Alle har sin egen måte å jobbe med enkeltspillere på, og alle individer trenger forskjellig behandling for å yte sitt ytterste.»

Gianluca Lapadula:

«Jeg er veldig glad for denne seieren, spesielt for lagets del. Vi tar med oss tre viktige poeng hjem til Milano og fortsetter å ha kontinuitet i våre resultater. Jeg er strålende fornøyd med målet og dette er noe jeg har ønsket lenge.»

Hans første scoring for Milan var av det frekke slaget.

«Jeg har aldri drømt om et slikt mål, men jeg gav det et forsøk og den gikk inn!»

Nyervervelsen har kun fått en kamp fra start så langt.

«Jeg prøver alltid å gi 120% når sjefen velger å bruke meg. Det er viktig å alltid være klar.»

Etter landslagspausen venter Derby della Madonnina mot Inter.

«Derbyet er ikke likt noen annen kamp. Vi skal forsøke å jobbe positivt i de to neste ukene. Når vi står sammen som et lag slik som nå, er det nettopp det som utgjør forskjellen.»

Hans tidligere manager i Pescara, Massimo Oddo, snakket varmt om sin gamle toppscorer i forbindelse med forrige helgs kamp.

«Jeg vil takke min gamle sjef Oddo for de fine ordene han sa forrige uke. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å spille så mye som mulig. Både klubben og lagkameratene mine har stor tro på meg og jeg vet at jeg kan gjøre det bra. Jeg takker for deres tillit til meg.»

Suso:

Det ble både scoring og assist på Suso i kveld.

«Jeg gikk for skuddet og Gianluca gav det en perfekt styring.»

«Dette er tre viktige poeng. Vi spilte ikke på vårt beste, men slike seire er helt vesentlige.»

Spanjolen hadde noen tanker rundt kampen.

«Etter det første målet var vi ikke like konsentrerte og vi senket tempoet vårt. Heldigvis klarte vi å finne tilbake til rytmen vi trengte for å få vinnermålet.»

Suso mente at laget har stor tro på seg selv.

«I fjor tror jeg vi hadde tapt en kamp som denne. Nå har vi selvtillit og det gjenspeiler seg i resultatene.»

22-åringen drømmer om å få representere landet sitt.

«Det ville vært en drøm å få spille for Spania, men de som er tatt ut er fantastiske spillere og jeg må være på et veldig høyt nivå for å bli tatt ut.»

Om nøyaktig 14 dager venter Inter på San Siro.

«Det blir en viktig kamp for begge lag. Vi må forbedre oss nøye og prøve å få med oss alle tre poengene.»

1 visninger0 kommentarer

© 2012 Milan Norge 

bottom of page