top of page

Reaksjoner etter kampen


Manager Vincenzo Montella, tomålscorer Suso og en strålende Giacomo Bonaventura pratet med mediene etter poengdelingen mot Inter i går kveld. 

Milan ledet lenge i kampen mot Inter, men to minutter før slutt dukket Ivan Perisic opp på bakerste stolpe og ordnet 2-2 i sesongens første Derby della Madonnina.

Vincenzo Montella:

«Jeg er veldig godt fornøyd med våre prestasjoner i kveld. Jeg syns dette laget har en glimrende mentalitet, noe både spillerne og fansen skjønner. I kveld skal vi være glade fordi vi gjør det godt. Det faktum at motstanderen jublet etter å ha reddet 2-2 viser at vi er på riktig vei.»

Suso var en viktig bidragsyter med sine to scoringer.

«Han er talentfull og fysisk veldig sterk. Han kan score mange mål og det forventer jeg at han gjør i fremtiden.»

Flere har snakket om at Milan har vært heldige i enkelte kamper denne sesongen.

«Mot Juventus gjorde Donnarumma en utrolig redning i sluttminuttene, mens i dag utlignet Inter helt på tampen. Folk kan i det minste ikke si at vi er heldige lengre.»

Den avtroppende Presidenten Silvio Berlusconi var fornøyd med laget.

«Presidenten er skuffet over resultatet men han gratulerte spillerne etter kampen, noe de fortjente.»

Uavgjort mot Inter gjorde at Milan, etter at Roma tapte mot Atalanta, er a poeng med laget fra den evige stad.

«Vi må fortsette å fokusere på å forbedre oss. Resultater kommer som en konsekvens av det og det er fortsatt mange kamper igjen å spille.»

Manageren forklarte årsaken til endringene han gjorde i andreomgang.

«Forsvaret vårt presset ikke godt nok og jeg valgte å gjøre noen endringer for å få på friske bein som kunne holde på ballen. Selv om Inter faktisk scoret mot slutten  er det masse positivt å ta med seg fra denne kampen.»

Antonio Candreva scoret kveldens perle da han utlignet til 1-1.

«Det var en vanskelig avgjørelse for dommeren, men jeg tror han skulle gitt oss et frispark i forkant. Jeg må dog si at Tagliavento (dommeren) gjorde det veldig godt i kveld.»

Suso:

«Vi spilte godt i 70 minutter, men i sluttminuttene maktet vi ikke å holde på ballen. Jeg syns vi må se på dette som et positivt resultat fordi vi er på riktig spor. Det var en viktig kamp og jeg hadde forberedt meg godt. Jeg er veldig glad for mine to mål og jeg er stolt over å ha scoret det hundrede målet i derbyet gjennom Berlusconi-regimet.»

«Den neste kampen blir vanskelig, for det er tøffest å møte lag på nedre halvdel. Mot Empoli må vi hente hjem alle tre poengene.»

Giacomo Bonaventura:

«Vi er alle skuffet over å ha sluppet inn et mål i kampens siste minutt. Det skjedde fordi vi ikke klarte å presse dem høyt nok.»

Landslagsspilleren leverte en strålende kamp, men vil ikke snakke så mye om egne prestasjoner.

«Jeg har forbedret meg hver dag siden starten av sesongen. Jeg bryr meg ikke om statistikk, kun om mine egne prestasjoner ute på banen.»

Milan fikk enorm støtte fra tribunen i går kveld.

«Fansen vår er utrolige og vi må takke dem for dette. De gir oss en enorm drivkraft og vi må fortsette i samme spor. De må være der for oss og vi for dem, så skal vi prøve å holde oss i toppen.»

Selv om Bonaventura har vært en toneangivende spiller for Milan de siste sesongene står han fortsatt med smultring i Derby della Madonnina.

«Jeg har fortsatt ikke scoret i et derby mot Inter, men jeg er glad for at jeg kunne gi Suso muligheten til å finne nettmaskene.»

Til helgen venter en tøff bortekamp for Milan.

«Kampen mot Empoli blir veldig vanskelig, men vi er nødt til å vinne den.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page