top of page

Reaksjoner etter kampen


Både Vincenzo Montella, Adriano Galliani og et begge målscorerne snakket med Milan TV etter oppgjøret mot Crotone. 

Milan dro i land en 2-1 seier hjemme mot bunnlaget Crotone uten å imponere noen på San Siro søndag ettermiddag.

Vincenzo Montella:

«Jeg syns vi kjempet hardt og endte opp med en fortjent seier. Jeg er glad fordi vi ikke undervurderte motstanderen vår, noe jeg spesifikt advarte mine spillere mot å gjøre. Gutta vant denne kampen gjennom sterk psyke og angrep kampen på riktig måte.»

Gianluca Lapadula ble igjen tungen på vektskålen for Milan.

«Han kom seg til Serie A i en alder av 26 år. Han trengte litt tid for å venne seg til nivået, men nå har han fått muligheten til å vise sine kvaliteter. Han har et strålende temperament og gir alltid 120% for laget. Jeg er strålende fornøyd og han fortjener å være en del av et lag som Milan.»

Kucka startet på benken, men kom inn i sluttminuttene og pådro seg et gult kort som gjør at han mister kampen mot Roma.

«Dessverre manglet Kucka kun et kort før han ville bli suspendert. Han fikk det gule kortet selv om han kun spilte noen få minutter, noe som er litt leit.»

Da Milan ble tildelt straffesparket var det en liten diskusjon mellom Lapadula og Niang, som endte opp med å bomme.

«Niang er vår straffeskytter nummer en. Deretter er det Lapadula og Suso. Det er intet problem uansett. Det var Niang som skulle ta det og det gjorde han.»

Mange hadde forventet en letter seier mot laget under nedrykksstreken.

«Fansen kan kanskje bli lurt litt av å se på tabellen, men vi vet at denne type kamper er veldig vanskelige. Jeg satte pris på at laget mitt var fokuserte gjennom hele kampen og det så aldri ut som om vi virkelig var i trøbbel.»

Milan sliter med flere skader på midtbanen.

«Vi har noen utfordringer med å komponere treeren på midten, men Pasalic fortsetter å utvikle seg. Vi håper at Bonaventura og Mati snart er tilbake. Det er viktig både for meg og spillerne at det er hard konkurranse om plassene.»

Adriano Galliani: 

«Presidenten følte på det i løpet av oppgjøret for i fjor ville vi tapt denne typen kamper, men i år er det annerledes. Det var ikke enkelt for laget å komme tilbake for Crotone viste seg å være en tøff motstander. Etter kampen mot Roma til helgen vil vi vite hvor vi hører hjemme på tabellen.»

Under sommerens tøffe overgangsvindu var Lapadula en av få spillere som ble kjøpt.

«Vi fikk muligheten til å hente man takket være Berlusconi. Han hadde nettopp vært gjennom en operasjon da han fortalte meg at vi måtte kjøpe Lapadula, dermed gjorde vi det. Andre lag ønsket å signere ham, men vi kom dem i forkjøpet. Mange sammenlikner ham med Boninsegna og i mine øyne er han samme type spiller.»

Galliani har sett flere forskjellige Milan-lag gjennom tiden.

«Et lag er aldri det samme, men temperamentet til disse gutta minner meg om Capello´s Milan.»

Visepresidenten ville ikke si noe om det kommende overgangsvinduet.

«Vi tenker ikke på det nå, vi fokuserer kun på de kampene vi står overfor. Kun de som sliter tenker på de tingene så tidlig.»

Galliani kom med noen kommentarer på enkeltspillere.

«Pasalic er et stort talent og ble hentet hit av meg og Maiorino. Jeg tror på talent og det har den gutten massevis av. Suso er også en strålende spiller. Niang var den eneste spilleren jeg ville gi en klem etter kampen, fordi det er de som sliter som trenger omsorg. Jeg vil ikke si noe om straffesparket, jeg vil nyte reprisen av kampen først.»

Gianluca Lapadula: 

«Jeg er ikke fornøyd med egne prestasjoner i dag og kunne gjort det mye bedre, men takket være lagarbeidet vårt klarte vi å hente alle tre poengene. Jeg ønsket virkelig å score på San Siro og jeg er glad for at jeg klarte det. Nå er det viktig for oss å fortsette i samme spor.»

«Fotball er min lidenskap og jeg ønsker alltid å forbedre meg. Her i Milan prøver samtlige å hjelpe meg og jeg vil takke dem for det.»

«Denne positive perioden kommer etter en negativ periode hvor nesten ingen trodde på meg, bortsett fra klubben og fansen. Jeg jobber hardt og gir aldri opp.»

Mario Pasalic:

«Jeg er veldig glad for denne seieren og målet mitt. Etter at de tok ledelsen var det vanskelig, men vi gjorde det godt og kjempet for seieren hele veien.»

«Kontinuitet hjelper godt på å finne formen. Den neste kampen mot Roma er veldig viktig for oss og kan gi et lite overtak i kampen om andreplassen i Serie A.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page