top of page

Reaksjoner etter kampenEtter at Inter tapte lunsjkampen mot Torino kunne Milan ha knappet innpå i kampen om den viktige 4. plassen som gir kvalifisering til neste års Champions League. Det skjedde ikke, selv om Sassuolo på papiret er et lag Milan skal slå, spesielt på San Siro, endte det med 1-1 og uavgjort. Les hva Gattuso, Kalinic og Bonaventura hadde å si etter skuffelsen:

Gattuso:

«Vi spilte egentlig en god kamp, men vi var ikke presise nok de siste 20 meterne. Jeg gikk langt i å prøve å endre ting da jeg la om til 3-backslinje, fordi vi trengte en seier for å fortsette å jakte på Champions League. Vi manglet skarpheten i angrep, vi skulle vært farligere på topp. Det blir tøft mot Napoli og vi må være på tå hev.»

Kalinic:

«Jeg prøver alltid å score mål, noen ganger klarer jeg det, andre ganger ikke.Jeg gir alt på banen. Jeg er fornøyd med å score. I dag prøvde vi alt for å vinne, men dette er fotball. Vi skjøt mot mål 21-22 ganger, vi hadde også litt uflaks. Vi misset en mulighet, men dette er ikke over. La oss se hva som skjer til slutt.»

Bonaventura:

«Vi kjenner på anger på grunn av at vi skulle ha scoret i den første omgangen. Consigli var fremragende i den andre omgangen og vi var ikke kliniske nok med våre forsøk i å overvinne han. I tillegg slapp vi inn et mål vi kunne ha unngått. Vi er litt skuffet. Dagens kamp var en mulighet til å komme tilbake på vinnersporet og å klatre på tabellen. Fra nå av må vi bare vise oss fra vår beste side resten av sesongen.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page