top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var ingen slagen mann etter tapet mot Roma i går kveld.

Vincenzo Montella:

«Om du analyserer kampen er det to lag som studerer hverandre i de første tyve minuttene. Etter den fasen spilte vi mer ball og angrep ofte. Etter min mening satte vi dem under et visst press. Det ville vært viktig om vi hadde scoret på straffesparket, men det klarte vi ikke. Vi spilte en god kamp, både i første- og andreomgang.» 

«Roma har det beste angrepet i ligaen med strålende spillere med god erfaring, men til tross for at de kom fra en solid rekke med kamper føler jeg ikke at de kunne overmanne oss. Kampen ble avgjort på et strålende skudd fra Nainggolan og det var en flott prestasjon. Vi prøvde å slå tilbake umiddelbart etter baklengsmålet, men vi var litt uorganiserte.»

«Jeg syns vi spilte godt, både med tanke på motstanderen og at vi møtte det nest beste laget i Serie A. Disse gutta er på etparogtyve år i snitt og har spilt mange viktige kamper i løpet av en kort periode.»

«Vi er selvfølgelig skuffet over tapet, men jeg syns gutta spilte en god kamp og det fortjener de å høre.»

Manageren ville ikke høre snakk om å vinne Scudettoen.

«Vi kan ikke kjempe om tittelen i år, vi er kun i startfasen på vårt prosjekt. Om vi vinner mot Atalanta har vi syv poeng ned til sjetteplassen. Det kan bli viktig for våre ambisjoner om å komme tilbake til Europa.»

Montella mener hans lag spiller bedre enn de fleste.

«I løpet av de første 16 kampene har vi fortsatt til gode å møte et lag som spiller bedre enn oss. Vi vet vi kan gjøre det godt og vi er i utvikling, men det er også våre motstandere.»

Niang brente sitt andre straffespark på rad.

«Du må skjønne at det ikke er enkelt for spilleren etter å ha brent to straffespark. Niang tar våre straffer fordi jeg vet at han er god på det. Vi vil vurdere det i de neste kampene, men det avhenger av hvordan spilleren selv reagerer.»

Milan manglet flere sentrale spillere med skade.

«Bacca har scoret mange mål og er viktig for oss. Selvfølgelig savner vi ham og venter på at han skal bli klar igjen. Det samme gjelder Bonaventura og Calabria, som er et strålende ungt talent. Vi må heller ikke glemme kapteinen var, Riccardo Montolivo. Alle spillerne beviser at de kan spille for en så viktig klubb som Milan.»

Montella har en høy stjerne i den evige stad etter flere sesonger for Roma.

«Jeg følte meg som hjemme da vi kom til Roma og folkene her er veldig fine mot meg. Barna her bruker fornavnet mitt, kanskje fordi foreldrene har fortalt dem at jeg spilte for Roma da jeg var aktiv?»

Andrea Bertolacci:

«Vi er selvfølgelig skuffet siden vi hadde en stor mulighet med straffesparket. Dette tapet må vi legge bak oss og fokusere på neste oppgave hjemme mot Atalanta. Det var viktig for oss å vise at vi hører hjemme oppe i toppen av Serie A.»

«Vi har sterk tro på oss selv og resultatene hjelper oss. Vi er fulle av entusiasme.»

Bertolacci spilte sin første kamp etter å ha blitt skadet i seriepremieren.

«Jeg er ganske fornøyd med egne prestasjoner, men skuffet over resultatet. Nå føler jeg med bedre og det er opp til meg selv å overbevise sjefen om at jeg fortjener en plass i førsteelleveren.»

M´baye Niang:

«Vi spilte en strålende kamp og fikk gjort mange av de tingene vi øver på. De gjorde det godt ved å score på sin eneste sjanse, men vi må bare fortsette siden vi gjør det godt.»

Franskmannen brente et straffespark i sin andre kamp på rad.

«Det er ikke enkelt for meg. Jeg er lei meg fordi jeg kunne hjelpe laget, men jeg må bare fortsette å jobbe hardt. «

Niang og Lapadula hadde en liten disputt da Milan fikk straffespark i kampen mot Crotone, men i går holdt italieneren seg unna.

«Jeg og Gianluca har ingen problemer i det hele tatt, vi har et godt samarbeid. Vi pratet sammen rett etter kampen sist og han ba meg om å beholde roen. Han fortjener å ta det neste straffesparket.»

Til helgen spiller Milan hjemme mot sterkt plasserte Atalanta.

«Vi er en strålende gruppe og vi må fortsette på samme måte i forberedelsene til Atalanta-kampen. Vi spiller hjemme og håper det kommer mange tilskuere på San Siro.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page