top of page

Reaksjoner etter kampen


Hverken Vincenzo Montella eller Adriano Galliani var spesielt fornøyde etter poengdelingen hjemme mot Atalanta. 

Vincenzo Montella: 

«Vi har ikke klart å vinne de to siste kampene, men jeg er likevel fornøyd med spillernes prestasjoner. I kveld spilte de en strålende kamp. Vi kunne vært bedre før pause, men i den andre omgangen fikk vi opp tempoet og skapte de største sjansene.»

«Vi hadde inntrykk av at vi kunne score når som helst. Vanligvis liker jeg å hylle de unge talentene, men nå er det tid for å si godt jobbet til de mer etablerte spillerne som Abate og Paletta.»

Manageren var imponert over motstanderen.

«Atalanta har mye fart fremover og i sluttminuttene gjorde Gasperini noen endringer. De gjør det godt, har flere unge italienske talenter og jeg er imponert over dem.»

«Det er ikke så viktig å ha ballen mye, det vesentlige er hva du gjør med den når du faktisk har den. Vi var gode defensivt og det betyr at laget utvikler seg psykologisk. Dette er fotball og det er fort gjort å tape slike kamper.»

Montella mener at laget fremstår på den riktige måten.

«Jeg kan ikke skylde på spillerne, hvertfall ikke når de viser den flotte innstillingen. Vi må være stolte av oss selv. Laget er en enhet og vi forbedrer oss hele tiden. Jeg sa til spillerne at det er bedre at alle følger den samme gale ideen enn at alle har forskjellige ideer. Lagets styrke viser seg gjennom den positive innstillingen.»

Adriano Galliani:

«Atalanta er et veldig godt lag, men vi kunne fått mer ut av kampen. Det ville vært bedre å fått tre poeng på de to siste kampene, men nå har vi kanskje veid opp for de oppgjørene vi ikke har fortjent å vinne. Vi spilte fin fotball og laget er godt. Vi har en god manager og klarer oss greit.»

«Vi kunne scoret i andreomgang og jeg var overbevist om at Kucka sitt skudd skulle gå inn. Antonelli og Bacca var også nære en scoring.»

Milan drar snart sørover for å møte Juventus i supercupen.

«Det er tilfredsstillende å spille to finaler i løpet av et år og det er totalt vår 45. finale. La oss håpe det blir seier nummer 29. Nå må vi rette fokuset mot fredagen. Det er tredje gangen vi møter Juventus i 2016 og alle kampene har vært jevne. Vi drar til Doha med mye selvtillit. Vi valgte å ikke bruke Locatelli mot Atalanta fordi han hadde mistet finalen om han hadde pådratt seg et gult kort.»

Visepresidenten avviste at Bacca kan forsvinne i januar.

«Bacca er definitivt ikke til salgs. Han blir her og i dag kom han inn og gjorde det godt. Han er en viktig spiller for oss. Bertolacci har mye å gå på, for da han spilte for Genoa var han på et mye høyere nivå. Jeg håper han blir en positiv overraskelse i 2017.»

Galliani har sin favoritt i Serie A.

«Jeg er overbevist om at Juventus kommer fra en annen planet, derfor håper jeg også at de vinner bortsett fra mot oss. Da tar de samtidig poeng fra våre konkurrenter.»

Milan møter Torino i Coppa Italia på nyåret.

«I januar møter vi min venn Sinisa Mihajlovic to ganger på fire dager. Om vi går videre kan det bli et nytt møte med Juventus, men det er for tidlig å spekulere i det.»

Det er uvisst om vinterens overgangsvindu blir det siste for Adriano Galliani.

«Klubbens prioriteringer er avhengig av hvem som styrer. Hvis salget blir gjennomført før den tid er det de nye eierne som bestemmer alt selv.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page