top of page

Reaksjoner etter kampen


Både manageren og flere spillere var fornøyde med å komme tilbake på vinnersporet i Serie A. 

Manager Vincenzo Montella stilte opp for Milan TV sammen med Visepresident Adriano Galliani, målscorer Carlos Bacca og bursdagsbarnet Manuel Locatelli .

Vincenzo Montella: 

«Vi er fornøyde med våre prestasjoner, spesielt med tanke på at det var årets første kamp. I kveld gjorde vi det bra selv om vi begikk noen feil, men det viktigste var å få med seg de tre poengene. Det første kampen etter ferien er alltid vanskelig. I en analyse av kampen vil jeg si at vi kontrollerte oppgjøret gjennom å spille vårt spill, og vi fremstod som intelligente. Vi flyttet ballen raskt, men dessverre klarte Cagliari å skape noen farligheter. Vi gav alt til siste slutt og fikk vår belønning. Det er fortsatt rom for forbedring og vi må gjøre det bedre i fremtiden, men jeg er fornøyd.»

Manageren trakk frem flere enkeltspillere som han var fornøyd med etter seieren.

«Lapadula kom inn og gjorde det godt, spesielt med tanke på at han spilte frem Bacca til 1-0. Jeg er glad på begges vegne og Bacca beviste i kveld at han er en klassespiss. Han klarte å slå tilbake selv om han er inne i en vanskelig periode og tallene snakker for seg selv. For Niang sin del kunne jeg ønske at han fikk mindre kritikk fordi han er veldig viktig for oss.»

«Paletta og Romagnoli gjør det godt og er flinke til å sette i gang spillet bakfra. Hele forsvaret har mer selvtillit med det stopperparet og det utgjør forskjellen.»

De andre topplagene plukket også med seg tre poeng uten at Montella ville kommentere det ytterligere.

«Vi fokuserer bare på oss selv og ser ikke på hva våre konkurrenter gjør. Ved sesongslutt vil vi se hva det holder til.»

Milan skal nå møte Sinisa Mihajlovic og Torino i de to neste kampene, først i Coppa Italia (torsdag og deretter i Serie A (mandag).

«Det kommer ikke til å bli lett å møte Torino to ganger i løpet av få dager. Vi må gire oss selv opp til dette dobbeltmøtet. Vi ønsker å gjøre det godt både i serien og cupen, og det er viktig at vi har fansen på vår side.»

Adriano Galliani: 

«Alle lagene som jakter Juventus vant selv om flere var i trøbbel. Vi har 36 poeng på 18 kamper, noe som i snitt skal holde til Champions League. Vi gjør det godt og må være fornøyde med de poengene vi har plukket med oss så langt.»

«Vi åpnet bra, men etter at Ignazio Abate, som spilte godt, ble skadet, endret det seg litt. Vi måtte endre på høyresiden vår, en side som fungerte godt. Jeg tror det var riktig å gi Bacca en makker på topp for vi så farligere ut med en gang. Manageren skal ha skryt for sin formasjonsendring til 4-2-4, slik som Brasil spilte i VM 1982. Leonardo spilte ofte med samme formasjon, noe som blant annet gav oss en seier i Madrid.»

Galliani delte ut ros til flere spillere.

«Fansen elsker spillere som Lapadula fordi han slåss for alle baller og gir 110%. Jeg pleier å spøke med at Lapadula løper bak alle på Milanello også, men faktum er at med en gang han kom på banen vant han baller. Hvis du scorer 55 mål på to sesonger betyr det at du har et øye for mål.»

«Det er en spiller som får meg til å bli helt matt; Gabriel Paletta. Vi betalte € 1 million og han har en fantastisk sesong uten å gjøre en eneste feil. Kanskje folk undervurderer ham? Locatelli er et flott talent og jeg blir glad når jeg ser ham på banen. Han spiller alltid på den første berøringen og jeg liker ham godt.»

Abate måtte tidlig ut med skade.

«Han fikk en smell i kneet, men doktoren er optimistisk. Vi må vente å se på testene i morgen, men vi er relativt positive.» 

Visepresidenten brukte litt tid på å mimre.

«Vi kunne ventet et par minutter til med å score, det viktigste var at vi vant. Det er ikke så mange som tenker på at vi har slått Juventus to ganger denne sesongen, noe som ikke har skjedd på lang tid. En seier er en seier og jeg jubler alltid over et trofe, også når juniorlaget vinner. Det er alltid deilig med suksess og den italienske supercupen er et viktig trofe.»

Carlos Bacca: 

«Jeg er glad for dette øyeblikket fordi det var en viktig dag for meg laget. Vi jobber hardt hver eneste dag for å nå vårt mål; en retur til Europa. Vi vil gjøre alt for å komme tilbake dit. Lapadula jobber hardt for laget og gjorde det godt når han kom inn. Cagliari viste seg å være en tøff motstander i kveld, emn vi gav aldri opp og fortjente seieren. Jeg tror på hardt arbeid og om du trener godt kommer resultatene som en konsekvens av det. Vi møter Torino, et godt lag med en god manager, to ganger i løpet av kort tid nå, og Coppa Italia er et av våre mål denne sesongen.»

Manuel Locatelli:

«Dette var tre viktige poeng og jeg er godt fornøyd. Det var en vanskelig søndag for flere lag, men alle kom unna med seire. Når Lapadula kom inn forandret kampen seg, han er en strålende spiller med god fysikk, teknikk og innstilling. Vårt mål er å forbedre oss hver dag og vi starter med forberedelsene til Torino-kampene.»

Unggutten fylte 19 år på kampdagen.

«Det var en spesiell bursdag. Det å kunne feire den i Milan-drakten på hjemmebane foran våre fans var helt unikt.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page