top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var naturlig nok en glad mann da han møtte mediene etter seieren mot Torino i går kveld. 

Vincenzo Montella:

«Vi spilte mot en tøff motstander og de satte oss under press, spesielt i den første omgangen da vi ikke maktet å holde et høyt nok tempo. Etter pause hadde vi en annen mentalitet og kvaliteten til vårt lag kom bedre frem. Mine gutter må alltid holde konsentrasjonen oppe uten å miste fokus. I neste runde møter vi Juventus og vi må være sultne på nye seire.»

«Jeg er spesielt glad på vegne av de spillerne som ikke har fått så mange kamper. Sosa spilte for eksempel en strålende kamp i en ny rolle og viste en solid personlighet. Bonaventura kan spille både på midten og ute til venstre, resultatet er alltid en god prestasjon. Jeg vil gi spilletid til så mange spillere som mulig. Det er mange som ikke har spilt så mye og en av de er Poli, en gutt som alltid gir 100%.»

«Vi utvikler oss og er blitt bedre til å kontrollere kampene. Vi klarer å legge større press på våre motstandere og kan beholde ballen høyere i banen. Min filosofi er den samme som min tidligere manager Fabio Capello; det sterkeste laget er det som vinner med et mål.»

«Jeg er glad for at fansen er entusiastiske. Jeg kjenner på deres støtte, noe som gleder meg stort.»

«Jeg har møtt Mihajlovic flere ganger og de fleste kampene ender med uavgjort. Både ham og jeg kommer til å se denne kampen i reprise for å unngå at vi gjør de samme feilene på mandag.»

Giacomo Bonaventura:

«Vi kjempet til siste slutt og skapte mange sjanser. Vi må bruke kveldens kamp som et eksempel, vi kan ikke åpne på samme måte neste gang. Utover i den andre omgangen fikk vi vist frem våre kvaliteter. Torino er et godt lag og kampen til mandag blir på ingen måte enkel.»

«Når laget er godt organisert spiller det ingen rolle for meg om jeg spiller på midten eller i angrep. Når laget presterer er det enklere for en individuell spiller å gjøre det samme.»

«Jeg vet at Suso ofte beveger seg slik og slår innlegg på den måten, og jeg prøvde bare å angripe ballen på riktig tidspunkt for deretter å sette den i mål.»

Andrea Bertolacci:

«Denne seieren er en strålende bursdagspresang. Jeg er på riktig spor nå og det er viktig for meg å spille jevnlig og være dedikert i hver enkelt situasjon.»

«Vi undervurderer ikke Coppa Italia og heldigvis klarte vi å kvalifisere oss etter en treg start.»

«Det kommer til å blir annerledes til mandag fordi vi skal spille i Torino. Jeg tror det er både fordeler og ulemper med å møte samme lag to ganger på fem dager, men det gjelder begge lagene.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page