top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var ikke fornøyd med det hans spillere før pause mot Torino.

Milan reddet i går kveld et poeng etter å ha ligget under med to mål til pause mot Torino og tapte dermed terreng til de andre topplagene denne runden.

Vincenzo Montella:

«I starten klarte vi å etablere vårt spill på deres halvdel, men vi slapp inn to mål etter kontringer. Vi spilte ikke godt nok og må gjøre det bedre enn dette. Vi kom til kampen med feil innstilling. Vi forbedret oss på tampen av den første omgangen og hadde fortjent en scoring. I andre omgang hadde vi en annen tilnærming, samtidig som vi spilte bedre og med høyere intensitet. Etter at vi utlignet var kampen åpen og hva som helst kunne skjedd ettersom begge lagene hadde sjanser til å score. «

«Den neste kampen vår er viktig og vi må være stolte over å møte Napoli til en slik kamp på dette tidspunktet. De har vært et av de beste lagene i Italia i flere år. Det er en fascinerende kamp som vi ønsker å gjøre det godt i.»

Davide Calabria:

«Vi hadde feil innstilling før pause, men vi klarte å komme tilbake i den andre omgangen. Vi er skuffet, men siden kampen ble som den ble var det et godt resultat for oss. Vi må være mer konsentrerte, men selv i dag fikk vi vist våre kvaliteter.»

«Personlig er jeg ikke 100% enda, men jeg er fornøyd med den kampen jeg spilte. Jeg kjente ikke noe til ankelen og det var en god følelse.»

Suso:

«Jeg gjorde alt jeg kunne for å vinne kampen. Jeg hadde også vår siste sjanse, men jeg var så sliten. Jeg føler meg bra og forbedrer meg hver eneste dag. Laget presterer godt men det er fortsatt rom for forbedring. Vi kan for eksempel ikke tillate oss å starte kampene slik som dette.»

«Vi spiller mer som et lag og på San Siro har vi alltid gjort det godt. Vi håper å fortsette den positive trenden på eget gress mot Napoli til helgen.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page