top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella så på ingen måte behovet for å grave seg ned etter tapet hjemme mot Napoli. 

Vincenzo Montella:

«Vi forsøkte å kontrollere kampen, men de gjorde det godt ved å utnytte de to sjansene de hadde. Vi reagerte på en god måte og spilte godt mot et topplag.»

«Jeg er fornøyd med lagets prestasjon, spesielt med tanke på hvem vi møtte. Det var virkelig en tøff test og jeg vil si at vi bestod. Kampen har gitt oss mer tro på fremtiden vår.»

«Jeg vet ikke om vi trenger mer hunger i gruppen, men vi må bli mer overbevisende. Spesielt våre kantspillere må bli bedre til å skape sjanser mer effektivt.»

«Vi har fortsatt noen områder som vi må utvikle oss på, men det er viktig at gutta selv tror på det vi er i stand til å oppnå. Hvis vi sammenligner denne kampen med bortekampen i høst er vi blitt bedre og vi er på et annet nivå.»

«Sosa spilte en god kamp. Det tok en stund før han fant sin posisjon, men utover i kampen fikk han vist sine kvaliteter. Han var flink til å variere mellom korte pasninger og å vri spillet med lengre baller.»

Adriano Galliani:

«Vi så to forskjellige kamper, Napoli spilte godt før pause mens i andre omgang var Milan dominerende. Det var en herlig kamp og jeg tror fansen hadde det fint. Laget spilte godt og ingen buet da kampen var over. Vi skapte mange sjanser, blant annet headet Pasalic i tverrliggeren. Dessverre ble resultatet 2-1 til Napoli og det må vi akseptere. Jeg gratulerte Sarri fordi han er en strålende manager og som Montella ønsker han å spille god fotball. Denne kampen er det fotball handler om.»

«Denne gjengen her kommer alltid tilbake når det ser som mørkest ut. Torino kunne lagd 3-0 og da hadde  det vært slutt. Det samme var tilfelle i kveld, men istedet kom vi tilbake og hadde nok fortjent et poeng.»

Visepresidenten om enkeltspillere.

«Kampens beste spiller er for meg Gabriel Paletta. Jeg er en av hans største fans og det er derfor jeg hentet ham på vinduets siste dag for to år siden. For meg er han en av landets beste forsvarere. Det bør også landslagssjefen legge merke til.»

«I tillegg syns jeg Sosa spilte godt og fikk vist frem sin gode fot. Det samme kan sies om Gustavo Gomez.»

Galliani ønsket ikke å kommentere Gerard Deulofeu, som skal være nær en overgang til Milan.

«Forhandlingene pågår og jeg kan ikke si noe før vi har kommet til en konklusjon.»

Avstanden opp til de tre topplagene er i følge Galliani i ferd med å minke.

«Mot Napoli sist lå vi under 2-0, kom tilbake og var nær ved å ta ledelsen. Deretter fikk vi to røde kort. Mot Juventus vant vi, mens vi tapte med et mål mot Roma hvor vi brente et straffespark. Jeg tror vi er i ferd med å tette lukene til de beste lagene.»

På onsdag møter Milan Juventus borte i Coppa Italia.

«Det er ikke godt å si hva som kommer til å skje onsdag kveld. Dessverre er reglene slik i cupen at vi må spille på bortebane.»

Jose Sosa:

«Det er synd at vi starter kampen på denne måten. Vi er skuffet over resultatet og vi kan ikke tillate oss å levere så svake innledninger i fremtiden. Etter 0-2 gav vi alt vi hadde og selv om du noen ganger ikke er helt klar i toppen, er det viktig å jobbe hardt.»

«For å nå våre mål kan vi ikke gjøre de samme feilene, spesielt med tanke på hvor tett det er i kampen om Europacup-spill neste sesong.»

«Montella ba meg spille som Locatelli når vi ikke har ballen, og jeg vil gjøre mitt beste for å bli komfortabel i denne rollen.»

«Vi er inne i en helt avgjørende del av sesongen og vi er nødt til å være positive og beholde roen.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page