top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan havnet nok en gang bakpå med to mål, og også denne gangen ble det for tøft å ta igjen. Trener Vincenzo Montella hadde dette å si til pressen etter at laget hans røk ut av cupen:

«I dag tapte vi fordi Juve spilte bedre enn oss. I første omgang forsvarte vi oss dårlig. Vi var ikke kjappe nok og de gav oss lite rom. Vi slapp inn to mål etter overganger imot og de var nære ved å score et tredje. Men i andre omgang spilte guttene bedre, mer tilnærmet slik vi ønsker å spille og vi var nære å utligne. Vi gav aldri opp og viste styrke når vi nesten greide 2-2 med bare 10 mann. Dessverre fikk vi det røde kortet like etter reduseringen, for det kunne ha vært en nervepirrende siste halvtime»

Om vingene sine sier han.

«Å la Suso og Bonaventura bytte posisjon er en mulighet, de er begge kapable til å gå forbi motstandere.»

Om Niang, som virker å være klar for engelsk fotball hadde han ikke så mye å si.

«Jeg kjenner ikke til siste nytt. Jeg har allerede pratet om hans kvaliteter og om min mening om han. Vi får se hva som skjer i løpet av de kommende dagene.»

Målsettingen.

«Vi må ta kamp for kamp. Vi ønsker å forberede oss godt foran neste kamp, trene hardt og slå Udinese. Målet vårt er å spille i Europa.»

Om Honda og Deulofeu.

«Jeg satte innpå Honda fordi jeg trengte kvalitet på midtbanen og for å skape balanse i laget. Vi var redusert til 10 mann, Juve presset oss dype og vi greide ikke få ballen rundt dem. Derfor trengte jeg fart og satte inn Deulofeu og ikke Lapadula. Han var også nære scoring. Han kan brukes både på høyre og venstre siden og er vant med begge deler.»

Montella mener at det ikke holder å være bedre enn motsanderen i kun deler av kampene.

«Det er enkelt, når vi greier å spille bedre enn motstanderen vår i 95 minutter, selv Juve og Napoli, vil vi vinne. Jeg tror det tar mer enn seks månedere eller ett år. Det har vært to tøffe kamper nå og vi bør være stolte av oss selv. Vi vet vi kan gjøre det bra. Både Juventus og Napoli er to sterke lag som har spilt sammen over lengre tid. Vi har møtt de to topplagene i Italia. Vi er skuffet over resultatene, men må innse virkeligheten. Vi blir bedre og vi korter stadig ned gapet mellom oss og topplagene, men trenger fortsatt tid.»

Om Locatelli’s røde kort sier han:

«Det røde kortet vil hjelpe Manuel i fremtiden. Han må bare ta det med ro, han spilte en god kamp. Disse tabben gjør deg bare bedre.»

Zapata var endelig tilbake, mens Calabria er ute med skade.

«Zapata spilte bra i 90 minutter, med tanke på at han har vært ute såpass lenge. Calabria har fått en liten skade. Vi vet mer om dette de kommende dagene.»

Også unggutten Manuel Locatelli ble intervjuet etter kampen.

«Jeg beklager til fansen, manageren og klubben. Det var en tøff  forseelse som kostet dyrt. Jeg er ung, men det er ingen unnskyldning. Laget reagerte på en god måte. Vi må forbedre måten vi går inn i kampene på for mot lag som Juve og Napoli er det vanskelig å komme tilbake. Vi gjorde det bra, men nå må vi fokusrere på Udinese.»

Om nysigneringe Deulofeu avslutter Locatelli:

«Han er en sterk spiller. Jeg håper han kan være med å bidra.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page