top of page

Reaksjoner etter kampen


Til tross for at det ble et nytt tap mot Samdoria var både manageren og nyervervelsen Gerard Deulofeu ved godt mot etter kampslutt.

Vincenzo Montella:

«Tallene snakker for seg selv og det eneste vi manglet var scoringen. Laget har forbedret seg mye. Gutta skapte mange sjanser og de flyttet ballen rundt raskt, men dessverre så manglet målet. Vi spilte en riktig god kamp selv om vi manglet mange viktige spillere. Vår motstander var sjeldent farlige, men dessverre fortsetter vi å få slike hendelser mot oss. Det dummeste vi kan gjøre er å miste selvtilliten, for vi må bare fortsette å jobbe videre.»

Om lagets problemer med å score mål hadde manageren følgende å si:

«Alle må forbedre seg, inkludert angriperne. Vi må fortsette å tenke positivt fordi målene vil komme. Det viktigste er at alle fortsetter å vise sin dedikasjon til vårt prosjekt.»

Gerard Deulofeu:

«Jeg kan ikke forstå hvordan vi klarte å tape denne kampen. Vi spilte virkelig godt og skapte mange sjanser. Vi må glemme denne kampen og rette fokuset mot Bologna.»

Kantspilleren brant selv en enorm sjanse da han satt en avslutning fra kloss hold i stolpen.

«Jeg forsøkte, men ballen ville ikke inn. Det var uflaks at den gikk i stolpen, ,men jeg tror det vil bli bedre neste gang

Deulofeu var fornøyd med egen prestasjon.

«Jeg syns jeg gjorde en fin kamp. Laget spilte god fotball og skapte mange sjanser ved Bacca, Suso og Pasalic. Vi er skuffet over resultatet for Milan er en enorm klubb som skal kjempe om tre poeng hver eneste søndag. Når går vi til den neste kampen med et mål for øye. Selv kom jeg til denne klubben for å spille godt og score mange mål.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page