top of page

Reaksjoner etter kampen


Spillerne og treneren var sånn passe fornøyd etter gårsdagens kamp

Gennaro Gattuso:

«De siste fire kampene har vi møtt Juventus og Napoli og vi er fortsatt langt unna dem. Allikevel sto vi opp, spilte offensiv fotball og tok risisko mot dem, det er positivt. Suso og Calhanoglu jobbet hardt for å stenge av rommene deres, og det gjorde det vanskelig for dem å sentre framover. Noen ganger spør jeg angrepsspillerne mine om for mye. Vi spilte bra, men vi må fortsatt heve lista.»

Matteo Musacchio:

«Vi visste at vi møtte et godt lag, med et fantastisk angrep. Målet vårt var å vinne, men vi gjorde fortsatt en god job, og nå må vi gå videre og fokusere på neste kamp. Vi skal spille mot Torino borte og det blir ikke lett, men vi kommer til å dra dit med seier som eneste hensikt, fordi vi trenger det.»

Gigio Donnarumma:

«Dagens redning var definitivt min beste denne sesongen. Det var en viktig inngripen å gjøre. Det er normalt å ha oppturer og nedturer, men jeg gir alltid alt på trening, med treneren min på Milanello. Cristian (Zapata) og Mateo (Musacchio) er gode forsvarere, de gjorde en veldig god jobb. Vi kunne ha vunnet kampen, men la oss ikke glemme laget vi møtte. Med tanke på den siste sjansen deres bør vi verdsette dette poenget.»

\

1 visninger0 kommentarer

תגובות


bottom of page