top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var stolt av spillerne sine etter seieren mot Bologna.

Det så lenge mørkt ut da Paletta ble utvist før pause og da Kucka ble nummer to med tidlig dusj etter en knapp time var det nok mange som mistet håpet, men Milan gav aldri opp og fikk til slutt inn den avgjørende scoringen like før slutt.

Vincenzo Montella:

«Det var ikke tilfeldig at vi vant denne kampen, vi vant fordi spillerne virkelig ønsket det. Vi måtte vise at vi var i stand til å legge den negative perioden bak oss, og det er jeg glad for at vi klarte. Det var en episk seier.»

Manageren trakk frem noen enkeltindivider som var viktige.

«Poli var best. Han kom innpå med en strålende innstilling og var med på å avgjøre kampen. Hans prestasjon kom som et resultat av det han gjør på feltet hver eneste dag.»

«Ronald Koeman bruker ball i alle øvelser på trening og jeg forventet at Deulofeu var i god form da han kom. Han er en kvalitetsspiller som passer perfekt inn i vår spillestil.»

Montella ba laget om å ikke miste troen til tross for de røde kortene.

«Vi spilte for å vinne hele tiden. I pausen sa jeg til gutta at det var mulig. Med denne seieren endte vi opp med 39 poeng fra første halvdel av sesongen og jeg ønsker å gjøre det bedre enn det i den siste delen.»

Andrea Poli:

«Vi er Milan og vi må alltid tro på tre poeng. Jeg kom innpå med den innstillingen fordi vi har en sterk personlighet i gruppen. Vi er sultne og har et sterkt ønske om å lykkes, noe som er helt vesentlig. Vi fortjente alle denne seieren.»

«Det er klart vi må forbedre oss. Vi gjorde noen feil og de må vi luke bort, men det viktigste er å ha troen på at vi kan bli et topplag igjen.»

«Alle gjorde det godt, for eksempel Vangioni, Zapata og Gomez. Vi gjorde det godt, både de som spiller jevnlig og oss som får færre kamper.»

Leonel Vangioni:

«Jeg er veldig glad og opprømt. Jeg har jobbet hardt og endelig fikk jeg sjansen fra start. Jeg syns det gikk greit.»

«Fra den dagen jeg først kom på Milanello visste jeg at jeg måtte lære meg om italiensk fotball, spesielt den taktiske biten. Jeg hører alltid på de rådene manageren gir meg og nå fikk jeg min mulighet. Vi skal nyte denne seieren og på torsdag begynner jobben foran oppgjøret mot Lazio. Det er en veldig viktig kamp for oss.»

«Vi er en strålende gruppe og denne kampen viste hvor unike og forente vi er. Alle har muligheten til å få spille og det styrker oss. Jeg vil dedikere mine prestasjoner til min nyfødte datter.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page