top of page

Reaksjoner etter kampen


En sen scoring fra Suso reddet Milan på Olimpico mandag kveld. 

Lazio tok ledelsen på et straffespark like før pause, men Milan holdt stand og i sluttminuttene scoret Suso utligningsmålet. Her kan du lese hva manageren og noen av hans spillere sa til media etter kampen.

Vincenzo Montella:

«Vi får med oss hjem et viktig poeng og jeg er veldig stolt av spillerne, ikke bare for resultatet men for prestasjonene også. Vi var ikke i vår beste form hverken fysisk eller mentalt etter Bologna-kampen, og jeg ble overrasket over den viljen gutta viste mot et sterkt lag i kveld.»

«Laget ønsker aldri å tape og den mentaliteten er printet inn i spillerne, langt dypere enn deres tekniske og taktiske kvaliteter. Jeg vet ikke hvor de har denne styrken fra, men jeg ville ikke vært like tøff i hodet som dem.»

«Formen vår er brukbar, både fysisk og mentalt. Alle kan tape slik vi gjorde mot Sampdoria, men så har du slike kamper som i kveld hvor vi kommer tilbake og reddet et poeng.»

«Det var en vanskelig kamp for angriperne og de hadde vanskelige forhold. Vi var ikke i balanse og de tre på topp fikk ikke nok ballre å jobbe med.»

«På tirsdag får spillerne fri fra trening, jeg syns de har fortjent det.»

«Sosa spilte en flott kamp, han kom innpå og imponerte. Våre innbyttere har alltid vært veldig viktige for laget.»

Suso: 

«Jeg var sliten før scoringen, men heldigvis gikk den inn. Vi hadde alltid troen på at vi kunne komme tilbake, noe vi klarte mot et godt lag.»

«De scoret i en avgjørende fase av kampen, men vi klarte å slå tilbake i andreomgang selv om vi måtte gi dem en del rom.»

«Jeg tror at alle våre spillere som får sjansen kan gjøre det like godt som det Sosa gjorde i dag.»

«Nå har vi en uke på oss til å komme til hektene og fokusere på Fiorentina. Vi spiller hjemme på San Siro og det i seg selv er en god grunn til å ta alle tre poengene.»

Jose Sosa:

«Dette er en uvant rolle for meg, men jeg gjør alltid mitt beste og jeg forsøker å lære av Locatelli, som er mer vant til å spille regista.»

«Vi forbedrer oss og det er synlig på banen. Det var ingen lett vei tilbake etter at de fikk 1-0 på tampen av første omgang, men vi gjorde det godt i jakten på vår utligning. Vi må spille bedre enn dette i fremtiden fordi vi er i ferd med å gå inn i en avgjørende fase. Den neste kampen mot Fiorentina er veldig viktig. De er en tøff motstander, men vi går for tre poeng.»

Cristian Zapata:

«Vi gav alt vi hadde og det var spesielt etter den harde kampen vi hadde mot Bologna sist. I dag var laget slitent, men vi gav aldri opp og til slutt fant vi veien til et poeng.»

«Manageren fikk oss virkelig til å jobbe i kveld. Det var et viktig poeng, og nå kan kampen mot Fiorentina bli avgjørende for oss om vi vil tilbake til Europa.»

«Vi er en strålende gruppe som sloss sammen. Det er noe vi har manglet de siste årene.»

» Det å ha Donnarumma mellom stengene er veldig betryggende. Han har en strålende fremtid foran seg og jeg syns han allerede er blant de beste.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page