top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella snakket i fine ord om Fiorentina og var fornøyd med seieren på eget gress.

Vincenzo Montella: 

«Det er en viktig seier mot et lag som spilte fin fotball og de gav oss virkelig kamp om poengene. Fiorentina er en sterk motstander. Takket være disse tre poengene er vi med i kampen om Europa neste år, og vi leder head-to-head mot Lazio og Fiorentina. Både meg selv, støtteapparatet og spillerne dedikerer denne seieren til Presidenten. Vi vet ikke om dette var han siste kamp på San Siro, men vi vil likevel dedikere poengene til Silvio Berlusconi.»

Han kommenterte også Presidentens høyre hånd, Adriano Galliani.

«Han har alltid vært her for oss. Det er litt trist at hans tid i Milan går mot slutten, men han bør være stolt over det han har fått til her. Han har vært med på å bygge opp klubbens historie til en av de største i verden.»

Tilbake til kampen og enkeltprestasjoner.

Bacca spilte en strålende kamp. Han viste den riktige innstillingen og hvis han fortsetter på denne måten vil han snart score igjen. Han vant tilbake ballen før 2-1, han la press på motstanderne og spilte for laget. Noen fans buet og jeg tror ikke alle støttet ham, men slike situasjoner må man være vant til og det er viktig å bruke det til noe positivt.»

«Sosa forbedrer seg stadig og har et stort talent. Han tilvenner seg fortsatt den nye posisjonen sin, men jeg er veldig fornøyd med denne kampen fra hans side.»

Montella var fornøyd med spillet før pause.

«Vi var gode i første omgang, vi var aggressive og skapte mange sjanser. Vi kunne ha scoret fler før pause, noe som ville gjort det enklere. Etter hvilen forandret kampen seg. Vi maktet ikke å presse høyt og jeg bestemte derfor å sette inn en ekstra forsvarer. Etter det hadde ikke Fiorentina et eneste skudd, bortsett fra et frispark. Jeg ønsket ikke å bytte to midtbanespillere samtidig og derfor la jeg heller om til 3-5-2. «

«Vi hadde fem landslagsspillere skadet pluss Locatelli og Calabria på benken, vi mangler noen alternativer. Denne seieren kostet mye, men vi har det godt nå. Jeg er stolt over innstillingen laget viste.»

Det meste ser ut til å være klart for en kinesisk overtakelse av klubben.

Jeg tenker på nåtiden og de som er her per i dag. Jeg bruker ikke energi på ting jeg ikke vet og ikke kan gjøre noe med. Jeg snakker ikke om det og jeg hører ikke at andre gjør det heller. Ryktene har versert i månedsvis og dette kan være en historisk endring, men vi må vente og se.»

Gabriel Paletta: 

«Vi scorer som regel i andre omgang, men i dag var det annerledes. Fiorentina er veldig gode, men vi tok en sterk seier. Det var langt i fra enkelt. Vi slet etter pause og klarte ikke å beholde ballen, men vi stod sammen og klarte å ta hjem en verdifull seier. «

I sluttminuttene la Montella om til 3-5-2.

«Det var ikke noe vi hadde jobbet spesifikt med gjennom uken, men manageren valgt å gjøre denne endringen og det var ikke noe problem for oss. Vi aksepterer de avgjørelsene han tar.»

Alle rivalene vant også denne runden.

«Lagene over oss gjør det bra og det er derfor det var viktig for oss å vinne denne kampen.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page