top of page

Reaksjoner etter kampenVincenzo Montella var strålende fornøyd med å ta tre poeng og holde nullen på Mapei Stadium.

I en kamp spekket med interessante situasjoner dro Milan i land seieren etter en straffescoring av utskjelte Carlos Bacca.

Vincenzo Montella:

«Det var en verdifull seier for oss mot et sterkt lag. Vi spilte godt og selv om de presset oss innimellom klarte de ikke å skape noe særlig. På de siste fire kampene har vi kun sluppet inn to mål og det er viktig med et sterkt defensivt fundament.

Dommeren var involvert i flere kontroversielle episoder gjennom kampen, deriblant straffesparket til Bacca. spilleren falt og touchet ballen to ganger.

«Det var en latterlig situasjon. Slik som reglene er burde Sassuolo fått frispark. På den annen side hadde de to spillere innenfor feltet da han skjøt og straffen burde dermed blitt tatt på nytt.

Manageren om laget sitt.

«Jeg tror på gruppen vår som en enhet og det er viktig å rose spillerne når det er fortjent. Sosa, Zapata og Vangioni er eksempler på det. På de fire kampene Leonel har spilt har han møtt virkelig gode spillere.»

Milan hadde aldri vunnet på Mapei Stadium tidligere.

«Vi er glade for å ha snudd den trenden mot Sassuolo. Det var en viktig seier, ikke bare for seriespillet men for den retningen klubben har.»

Andrea Bertolacci:

«Det var en viktig seier for oss, men det er fortsatt mye å gjøre. Vi må fortsette å vinne kamper samtidig som vi må unngå feil. Vi viste en sterk lagmoral i dag. Vi visste hvor sterke Sassuolo er, men vår dedikasjon utgjorde forskjellen.»

«Det var en viktig kamp for meg personlig, fordi jeg jakter en plass i startelleveren og må vise denne sulten hver dag. Vi er også glade for målet til Carlos, men det viktigste er alltid at laget vinner.» 

Rocco Maiorino:

«Endelig klarte vi å vinne her! Det er vi strålende fornøyd med fordi det var en vanskelig kamp. Det er et viktig resultat når våre rivaler tidligere har gjort jobben denne helgen. Dette laget viser en sterk personlighet. På dette stadiet av sesongen er det kun tre poeng som betyr noe.

Sportsdirektøren om individuelle spillere.

«Sosa gjør det godt i sin nye rolle og forbedrer seg hver uke. Jeg vil også komplimentere Vangioni som også spilte en solid kamp. Det samme gjelder for de spillerne som ikke har spilt så mye.»

Dommeren ble naturligvis et tema etter kampen.

«Vi ønsker aldri å skape en debatt rundt dommerens avgjørelser og slik har det alltid vært. Etter hver sesong har det som regel jevnet seg ut uansett. «

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page