top of page

Reaksjoner etter kampen


Manageren var svært fornøyd med sine disipler etter at Milan tok en ny trepoenger hjemme mot Chievo Verona i går kveld.

Vincenzo Montella: 

«Vi kunne gjort mer før pause, men det var ikke på grunn av våre midtbanespillere. Vi spilte bedre i den andre omgangen, skapte flere sjanser og fortjente seieren. Vurderingen med to angripere kom på grunnlag av Sosa og Bertolacci sine kvaliteter på midten.»

Milan var farlige på dødballer.

«Vi var skarpere på faste situasjoner enn vanlig i dag, og det mot et av ligaens beste dødballag. Vi bommet på mange muligheter, men jeg er godt fornøyd med prestasjonene.» 

Suso måtte tidlig ut med skade.

«Jeg tror ikke det er alvorlig, men vi får se hvordan han føler seg de neste dagene.»

Til tross for straffebom ble Bacca ble den store helten med to mål.

«Jeg har et strålende støtteapparat som jobber med detaljene. Bacca var brilliant og scoret to ganger. Han er en spiller på topp internasjonalt nivå. Som jeg sa før kampen, herfra og inn kommer vi til å se den virkelige Carlos Bacca.»

Lagets målsetninger har ikke endret seg.

«Vi gjør det godt og får resultater på jevnlig basis. Vårt mål er å komme tilbake til Europa og vi jobber hardt for å lykkes med det.»

Carlos Bacca:

«Jeg er glad for det jeg leverte i kveld. Jeg jobber hardt og føler tilliten fra manageren og fansen, dette er selvfølgelig veldig viktig for meg. Jeg jobber mye sammen med Caccia (trener) og han hjelper meg mye. Jeg føler virkelig ar jeg har forbedret meg siden Montella ankom.»

Bacca og Lapadula fikk nesten 20 minutter sammen på topp.

«Jeg og Lapadula kan spille sammen på topp, men det er manageren som tar ut laget. Vårt fokus er kun på å hjelpe laget best mulig.»

Både Montella og Bacca har nylig tatt laget med ut på middag.

«Neste gang er det Maiorino sin tur, men Poli velger resturanten.»

Kona får mest oppmerksomhet fra colombianeren.

«Jeg dedikerer målene til min kone for dette er hennes bursdag. I kveld gav jeg alt for å glede henne.»

Lucas Ocampos:

«Jeg hadde ikke fått varmet opp da jeg måtte inn og det var ikke enkelt, men det løste seg etter hvert.»

Argentineren om det å være nykommer.

«Når du signerer for en ny klubb trenger du tid til å tilpasse deg laget og manageren. Manageren er veldig krevende taktisk og det hjelper meg mye at det er flere søramerikanere her som hjelper meg.»

Vingen er lysten på sin første scoring.

«Jeg kan ikke vente på å få mitt første mål, men det kommer snart.»

På fredag møter Milan Juventus i Torino.

«Vi har allerede fokuset på neste kamp mot Binaconeri. Det blir ikke enkelt men vi ønsker å gjøre det godt.»

Rocco Maiorino:

«Sosa spilte en brilliant kamp. han forstår forskjellige aspekter av spillet og er god både defensivt og offensivt. Han er en modig spiller med flotte kvaliteter. Han er litt sensitiv og led under sesongstarten, men han har forbedret seg og forstått hva manageren ønsker fra ham. Å spille med ham som playmaker var intuisjon. VI gjør det bra men du kan ikke dominere alle kampene.»

Til helgen er det storoppgjør bort mot Juventus.

«Laget vårt viser konsentrasjon og mye vilje. Nå har vi vunnet fire av de fem siste kampene og drar til Torino i fin form og med troen på en god prestasjon. Milan presterer og tallenes tale er klare. Laget er, som prestasjonene viser, i en positiv periode og resultatene er gode. Jeg har troen på vår fremtid.»

«I hver kamp ligger det tre poeng i potten og det samme er tilfelle på fredag. Vi vet at dette er en viktig uke og vi kommer til å kjempe om seieren for å fortsette på ferden mot Europa.»

Donnarumma sin fremtid er et hett tema om dagen.

«Det er ingen oppdateringer, men dette har høy prioritet for oss. Han gjorde en strålende redning på avslutningen fra Birsa, men det overrasket med ikke.»

Oppkjøpet er det også mange som snakker om etter at vi fikk en ny utsettelse tidligere i uken.

«Vi er involvert, men venter på beskjed fra Fininvest i forhold til hva vi skal gjøre. Vi vet ikke hvor lang tid dette tar, men vi fokuserer på vår jobb. Så snart ting forandrer seg vil vi eller kineserne håndtere situasjonen. Galliani var fornøyd i kveld og det viste han i garderoben. Det er alltid intenst under kampene.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page