top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan gikk på et tap i sluttminuttene på Juventus Stadium i går kveld uten at det tok motet fra Vincenzo Montella.

Vincenzo Montella:

«Det er en skam siden vi mistet et poeng som kan bli helt avgjørende, men jeg håper det kommer til å bikke i vårt favør til slutt. Gutta fortjente fortjente mer, de spilte med en fantastisk personlighet og vi kunne faktisk tatt ledelsen. Det er synd at en slik hendelse blir avgjørende for kampen, spesielt med tanke på hvordan det skjedde. Det blir ikke enkelt å sove i kveld, men denne kampen forteller oss at vi er en fantastisk gruppe som er positive selv når det butter i mot, og det er ingen tvil om at vi kommer til Europa.»

«Vi startet kampen på en strålende måte og hadde korte avstander mellom lagdelene. I andre omgang kom målet som en konsekvens av en strålende pasning. Kampen var mer balansert, men vi misset på den avgjørende pasningen i et par situasjoner hvor vi kunne kontret inn 2-1. Vi hadde fortjent et poeng og dette hadde ikke vært en skandale om vi hadde fått det til.»

Juventus fikk et kontroversielt straffespark på overtid av overtiden.

«Jeg så ikke situasjonen, men jeg fikk reprisene på tv. Etter kampen spurte jeg høflig om dommeren kunne forklare det for meg, og han fortalte at det var hans avgjørelse å dømme straffespark. Det var kanskje en feil avgjørelse, men uansett ble det helt avgjørende når det skjedde i den fasen av kampen. Jeg ønsker mer dialog med dommerne og jeg vil beklage for mine spilleres oppførsel etter kampen, men ingen av dem gikk over grensen.»

Manageren var fornøyd med lagprestasjonene.

«Vi spilte en fin kamp mot en meget sterk konkurrent og Juventus brukte all deres energi på å få et resultat i denne kampen. De spilte som om det var en finale og vi skal være stolte over dette fordi de fryktet oss, og vi var fullt på høyde med dem. Vi var farlige og de led i store deler av kampen, men vi må fortsette å fokusere på oss selv. Fra og med nå må vi plukke mange poeng.»

Montella kommenterte også enkeltspillere, deriblant valget om å bruke Ocampos på topp.

«Romagnoli spilte ikke back, men i oppbygningen spilte han venstre stopper slik han har gjort for landslaget. Ocampos gjorde en fin kamp, spesielt når vi ikke hadde ballen. Han kan dekke store rom og er for øyeblikket foran Lapadula i køen. Fernandez nærmer seg også og føler seg fin, men han har ikke trent på jevnlig basis på en måned.»

Josa Sosa pådro seg rødt kort i sluttminuttene og mister lagets neste kamp.

«Jeg er ikke bekymret for vi vil stille med et konkurransedyktig lag mot Genoa til helgen. Sosa spilte en strålende kamp og jeg trodde virkelig at vi kunne vinne, spesielt etter pause. Dessverre må vi vente til neste sesong.»

Rocco Maiorino:

«Vi er skuffet både fordi vi mistet et poeng og fordi vi virkelig forsøkte å vinne. Vi er et solid lag som aldri gir opp uansett hvilke utfordringer som møter oss, det viste vi også i kveld.»

Direktøren ville ikke kommentere dommeren.

«Vi aksepterer Massa sine avgjørelser som vi alltid gjør og vi fokuserer på neste kamp.»

Det var en laber stemning i garderoben.

«Gutta var skuffet fordi vi visste at vi kunne tatt minst et poeng, men denne kampen er nå fortid. Vårt fokus er på Genoa.»

Donnarumma stod igjen frem som en matchvinner bakerst.

«Det er ikke lenger en overraskelse at han spiller slik som han gjør. Han stod en brilliant kamp og hadde hjelp av gode lagkamerater. Dette laget utvikler seg for hver kamp og dessverre kan du ikke vinne hver kamp, men slik er fotballen.»

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page