top of page

Reaksjoner etter kampen


Hør hva blant andre manager Montella, målscorer Pasalic og syndebukk Donnarumma sa etter kampen.

Vincenzo Montella:

«Vi skulle gjort mer før pause og vi burde hatt høyere tempo både med og uten ball. Vi må forbedre denne delen av spillet, spesielt mot lag som ligger dypt, da må vi være flinkere til å skape de riktige rommene. Vi jobber med dette, men dessverre har vi ikke sett så store resultater enda.»

Milan kunne fort sikret seieren på tampen.

«Mot slutten presset vi hardt og viste en glimrende innstilling og stolthet. Det satte jeg pris på selv om det ikke var nok. Vi må akseptere dette resultatet og håpe at det gir oss sulten vi trenger til å slå tilbake. Vi må klatre på tabellen og fokuset ligger på Palermo nå.»

«Vi var uheldige mot slutten. Vi kunne gjort mer i angrep og noen ganger er du nødt til å skape ditt eget hell. Vi burde hatt en annen mentalitet i de avgjørende fasene, men det klarte vi ikke og det aksepterer vi.»

Montella måtte nok en gang se hans lag misbruke mange sjanser.

«Vi manglet fart og skulle hatt flere bevegelser. Vi skaper alltid mange sjanser, men de lagene som vil spille i Europa kan ikke misbruke så mange muligheter som det vi gjør. Jeg vil be gutta om å være 100% dedikerte og ofre alt, for vi er fortsatt med i kampen. Etter Palermo møter vi to tøffe lag som Inter og Atalanta. Jeg er optimistisk og tror vi fortsatt kan klare det.»

Mario Pasalic: 

«Det var ingen god kamp og inget godt resultat. Vi startet på feil fot, men etter at vi utlignet var jeg sikker på at vi skulle spille en god andreomgang. Det gjorde vi ikke. De gav alt de hadde, spilte fysisk og var aggressive, men vi er Milan.»

«Vi hadde mange sjanser, men klarte ikke å gjøre de tellende. Tankene er allerede på Palermo. I fremtiden må vi først og fremst vinne kamper og spille bedre enn vi gjorde i dag.»

Gianluigi Donnarumma:

«Jeg er skuffet over resultatet. Jeg gjorde en tabbe som kommer til å hjelpe meg i fremtiden. Jeg gjorde mitt beste som jeg alltid gjør.» 

«De spilte en god kamp mens vi slet med å finne det riktige tempoet, men det ble bedre utover i oppgjøret. Vi hadde ikke hellet med oss i dag og det påvirket resultatet.»

«Vi er en strålende gruppe som er solide og sammensveiset. Sammen kjører vi på frem mot neste kamp.»

Rocco Maiorino: 

«Nå blir det vanskelig å komme seg til Europa. Slike kamper må vinnes og vi er veldig skuffet. Vi er vant til å se laget slå tilbake, men det ble utfordrende når kampbildet ble som det ble. La oss håpe vi kommer tilbake på vinnersporet neste helg.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page