top of page

Reaksjoner etter kampen


Med en sen utligning sikret Milan poeng i sesongens siste Derby della Madonnina.

Vincenzo Montella: 

«Det var virkelig spennende. Vi kom tilbake etter å ha ligget under med to mål, alt etter pause. Vi gjorde noe som nesten er utenkelig og det var en fin følelse. Jeg tror det ble en kamp som var god å se på for begge lags fans. Jeg er fornøyd med resultatet. 

To dager før derbyet ble klubbens nye eiere presentert.

«Det gav meg en boost da jeg møtte dem dagen før kamp og jeg ble glad for Fassone sine ord. Vi skal diskutere fremtiden i de nærmeste dagene, men mitt fokus ligger på å kvalifisere oss for Europa.»

Montella var ganske godt fornøyd med prestasjonene.

«Vi spilte kjempegodt den første halvtimen, men vi skulle vært mer tålmodige og kliniske. Vi slapp inn et enkelt mål og når vi havnet under 2-0 før pause var det litt surrealistisk. Jeg er fornøyd med sluttresultatet. Alle kampene er forskjellige og i dag følte jeg at vi kunne ha mange spillere i angrep.»

«Vi har alle fortalt Zapata at det var på tide å score. Jeg hadde ikke forventet det fra ham, og heller ikke fra Romagnoli. Deulofeu har potensiale til å være en klassespiller, men han må være mer klinisk. Han spilte godt, men når han spiller i den posisjonen må han levere mål.»

Marco Fassone: 

«Derbyet er spesielt fordi det gjør alt så mye større. Jeg så en strålende gruppe som var fokusert før og under kampen. Poengdelingen betyr at vi fortsatt er to poeng foran dem og ferden mot Europa fortsetter. Denne kampen var helt essensiell og i garderoben var Yonghong Li entusiastisk og nesten berørt. Han har hatt så mange mennesker rundt seg de siste dagene, og det hadde han ikke forventet. Det var en fin erfaring og han har fått muligheten til å lære enda mer om italiensk fotball. Han kunne ikke bedt om noe mer i dette derbyet, med en utligning i det 97´ minutt.» 

Den nye direktøren sa noen ord om Montella sin fremtid.

Vi møtte Vincenzo for første gang i går og det er viktig å bygge et godt forhold mellom de ulike rollene, slik alle storklubber har. Det vil vi jobbe hardt for å oppnå.»

Cristian Zapata:

«Jeg er så glad, det var fantastisk å score en sen utligning i derbyet. Jeg vil bare nyte dette øyeblikket. Jeg skjønte med en gang at ballen hadde gått inn, men heldigvis har vi mållinjeteknologi. Jeg er veldig glad fordi vi er på vei mot Europa.»

«Jeg er en positiv person som alltid smiler. Gruppen fortjente dette resultatet. Vi er en sammensveiset gjeng og det var godt synlig da vi feiret utligningen. Inter er direkte konkurrenter og det er veldig viktig å holde dem bak oss.»

Samarbeidet med Romagnoli har fungert godt i det siste.

«Vi snakker mye sammen og prøver alltid å være nære hverandre. Jeg er glad for at vi spiller godt sammen. På tirsdag vil vi begynne forberedelsene til Empoli-kampen.»

Davide Calabria:

«Hvilken spennende kamp! Å utligne på denne måten var helt utrolig og overraskende. Vi er veldig glad på Zapata sine vegne, men også på våre egne. Ting blir roligere fremover nå. Vi var under et stort press og det var vanskelig, men vi er fornøyde med prestasjonene og resultatet.»

«Mitt mål er å være en del av fremtiden til Milan. Jeg blir bedre hver eneste dag og det er veldig tilfredsstillende. Det var et spektakulært derby. Vi må ikke undervurdere den neste kampen, det er viktig å fortsette i dette sporet og jage våre mål.»

Suso:

«Vi er glade for utligningen, men vi skulle vunnet. Vi burde vært mer kliniske før pause. Laget viste samhold og mot, og vi gav oss aldri. En scoring så sent viser at vi er en strålende gruppe som gjør alt for å komme til Europa. Vi må slå Empoli og har ikke råd til å skli på nok et bananskall mot bunnlag.»

Suso er fornøyd med manageren.

«Han tror alltid på meg og får meg til å føle meg viktig.» 

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page